Imorgon blir det tävling

Imorgon blir det min första tävling här på bloggen! Jag säger inte vad det blir för pris än men om du gillar smink tror jag du gillar det här…Lagom kryptiskt va? muhahaha 😉 Puss o kram

Kolla mer

10 comments

 1. Kul att läsa din blogg! Du skriver bra och har många bra tips, men en sak undrar jag, hur har du tid att varje dag springa i affärer? Vad jobbar du med? Hade varit kul att läsa mer om dig, ditt liv och drömmar! Kramkram

  1. Hej Maria! Klart jag ska berätta lite mer om mig själv om ni är nyfikna 🙂 Ska ta en liten resumé imorgon. kram

 2. Jag hittade precis hit till dig!! Åh, vad jag blir glad över att vara här, underbart att läsa om större modeller än XS…du blev min ledstjärna så fort jag hittade hit. jag älskar också randigt fast jag inte ”får” och gillar mode och skor
  !! Du gjorde min dag av att bara vara du och dela med dig av allt. Underbart, hit kommer jag komma varje dag nu!!! Tack. Självklart kommer jag imorgon till tävlingen, det kan jag ju inte missa 🙂

  Kramar i massor

  1. Hhih, så trevligt att det är smittsamt 😀 Tycker att vi byter ut alla förkylningsvirus mot marin/vita istället. Heja!

 3. Hej! Åh vilken härlig blogg du har – så här har du en ny trogen läsare. Jag känner igen mig precis i det du skriver (har precis läst dina inlägg) – stor och mullig är jag. Vissa dagar känner jag mig läcker, snygg, sexig, vacker och att vilken outfit jag än väljer så sitter det som en smäck. Andra dagar så går allt bara fetbort!! Så helt underbart att hitta hit 🙂

  Kram Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.