Ibland är jag så vacker

Tack alla raringar som brytt sig och som peppat mig efter min sketna fredag med ramling och korkad läkare. Ni är underbara! Många har föreslagit att byta vårdcentral men jag tänkte ge den här en chans till, men vägra den där doktor Ludwig. För jag bytte till den här vårdcentralen för bara något år sedan efter att ha varit hos en riktig kass mitt emot tidigare. Nu går jag hos Söderdoktorn som har gott rykte. Sedan att det finns en surkart på varje ställe hör väl till. Jag hoppas att det bara är han iaf. Tidigare har jag haft trevliga läkare där. Eller i alla fall inte otrevliga. Nu ska jag ta min antibiotika och hoppas jag slipper gå dit igen på bra länge. Puss på er alla som skrivit <3

Och så över till lördagen då. Jag började pyssla lite med guldspray igår kväll men den lilla flarran tog slut innan jag ens var halvvägs. Det blev ett dyrare pyssel än jag tänkt med tanke på att en flaska kostar 99:- och jag behöver minst en till för bara det projektet. Så nu ska jag snart ge mig ut och se om jag hittar billigare på ÖB eller nåt. För jag tror jag börjar bli guld-hooked 😀

Men först ska jag sminka mig lite och fixa håret. Jag har gjort grunden med ansiktsmask och tvättat håret, haft i bra produkter och allt. Men än ser jag ut som ett jävla troll.

Först tänkte jag att nu ska jag bli uppstramad med en lyxig mask. Så jag penslade på…

…den här från Glamglow. Den ska strama upp och lyfta fejset.

Jag ser lite ut som plåtmannen i Trollkarlen från Oz här.

Sedan tänkte jag att jag borde ha tagit den ner på hela halsen så den liksom kunde lyfta bort dubbelhakorna också. Det får bli nästa gång 😉

Igår gjorde jag en djuprengörande mask med den där leran från The Body shop som jag skrivit om tidigare. Man blir verkligen babymjuk så köp den! Eller Glamglows lermask. ( i håret har jag Olaplex inpackning, lika bra att göra båda sakerna samtidigt)

img_2349.jpgJa så här såg jag ut efter duschen. Jag är mjuk och len i ansiktet, men vet inte om jag är så uppstramad. Det behövs kanske fler gånger. Eller så har jag för mycket att strama till liksom. Men det kanske syns bättre när jag sminkat mig. Och så håret då…Det lever sitt eget liv. Fast det är dött. För jag har i schampoo och sedan balsam eller inpackning OCH borstar igenom det i duschen när jag har det där kvar i håret. Sedan virar jag en handduk runt, men frotterar inte eller gnuggar. Och ändå ser jag ut som ett livs levande troll! Jag begriper inte hur det kan tova ihop sig sådär mycket. Nu har jag dock krämat in olja och spraybalsam för att få någon reda på trasslet.

Ja sådär vacker är jag alltså just nu, men förhoppningsvis blir det snart bättre 😉
Puss och kram. Jag tycker om er! /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. Hahaha!!!! Jag älskar verkligen när du gör så lustiga bilder och kommentarer på/om dig själv…Ett gott skratt kan jag säga! //Marita

  2. Mitt tips (har också hår som tovar två sekunde efter att jag borstat det) är att inte borsta när det är blött! Håret är ”öppet” från varmvattnet och slits mer. Vänta tills det är torr och ha lite spraybalsam och borsta sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.