I will never let go

De senaste dagarna har jag firat jul i förskott. Inte med gran, gröt och skinka men med julklappar. Det känns så i alla fall för saker jag beställt på nätet har kommit nu. Inte Easytone-skorna men väl de där från Rubber duck, de aprikosa snowjoggingsen. De är så söta! Och idag kom väskan från NYPD också. Den är större än jag trodde men finare också. Jag lovar att visade närmaste dagarna men först vill jag visa det som fick mig att hoppa jämfota av glädje.

På riktigt stod jag och hoppade upp och ner när jag öppnade paketet som kom med posten idag. Jag har kikat på ett armband inne på Nordljus hemsida. De har så många fina stela armband med budskap och speciellt har jag fastnat för det med klon och texten ” I will never let go”. Och idag fick jag det och lite andra saker som en överraskning på posten. Jag blev verkligen så himla glad!

Märket heter 82 och de har riktigt fina smycken. Perfekta julklappar /presenter med budskap till mamma, dotter, väninna, flickvän. Eller till dig själv 😉

Här kan du själv kolla in klo-armbandet med texten ”i will never let go” på Nordljus hemsida.

Det leopardfläckiga ni ser på armbandsbilden är den här lilla lådan.

Närmare bestämt ögonskuggan Shady Lady från the Balm. Riktigt snygg färg som jag testade på studs. Finns också på Nordljus.

Nu ska jag kika klart på filmen med Ewan McGregor(så jädra snygg!) och Scarlett Johanssen.

Vi hörs imorgon. Sweet dreams vänner. Kramar /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. Oh, jag som är en supersucker för budskapssmycken, jättefint!!
    Hoppas du får en jättemysig helg! Själv har jag suttit dag och natt och slutfört jobb uppe i Bollnäs…
    kramar

    1. Linda: Du får hinta lite till Micke om julklapp 😉
      Men lilla du, jobba inte ihjäl dig. Fast bra om du fått det klart och kan ta det lugnare sen. Ses snart. Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.