Hur bär man upp röda läppar?

Det här med röda läppar, det är lite svårt. Jag tycker det är galet snyggt men själv känner mig lite som en clown när jag målar munnen röd. Sen gäller det ju att hålla koll på läpparna dessutom och fylla i färg lite då och då. Med spegelhjälp, så det inte hamnar utanför och/eller på tänderna. Oftast är jag för lat för detta och föredrar läppglans man kan smeta på lite som man tycker utan att kolla.

I lördags var jag ganska casual klädd med svart pösig tröja och svart kjol eftersom jag bara skulle hem till en kompis och kolla mello. Jag piffade upp det svarta med röda läppar(det var ju ändå festivaldags) men clownkänslan kom efter ett tag så jag torkade bort det när jag kom hem till min vän. Kan man vänja sig vid rött läppstift? Hur gör ni?

Kram alla fina

Först tyckte jag att jag var fin. Men två timmar senare körde jag med lypsyl istället.
Svart pöströja,svarta kalasbyxor, svart trikåkjol med "skinn"-detaljer och på fötterna svarta kängor. Jag som brukar köra på glitter och glamour när det är melodifestivalen. Får ta igen det nästa lördag.

Kolla mer

5 comments

  1. Hej!
    Kanon trevlig blogg.Jag håller med dej angående rött läppstift,det är svårburet.Men du var jätte fin i ditt ,gå runt i det hemma på kvällarna så du vänjer dej.
    kram

  2. Tack söta ni! Ja det är nog en vanesak det där med röda läppar. Och försvarets, funkar i alla lägen! 🙂 kram till er från mig

  3. Du var ju jättefin i läppstiftet din fjanta. Jag tänkte inte ens på att du torkade bort det sen. Men fin var du i alla fall. =) Så det så. PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.