Humanity-armband säljes

Det svider verkligen i hjärtat att lägga ut mitt Humanity long bracelet till försäljning på www.soko.se men tills jag hittar ett jobb så är det ju dumt att ha ett dyrt armband liggandes. Sketasnyggt. Fan, vill ju inte sälja egentligen. Gah! Hatar att vara fattig och arbetslös/utförsäkrad. Mår man dåligt ska man straffas.

Hur som helst, är du sugen på ett helt oanvänt armband från Humanity så har du chansen nu. Färgen är som jag skrivit i annonsen mörkare blå än på bilden. Nästan svart. Kommer inte ihåg vad färgen heter på engelska som det stod när jag själv köpte det. Nytt kostar det cirka 600:- Mitt kostar 390:-  Länken till min annons: http://www.soko.se/plagg/2348

Imorgon lägger jag upp lite annat också. Bland annat en jättesöt klänning. Puss

Det ska ju lindas lite snyggare än vad jag gjort här. och det är som sagt snarare svart än såhär blått. Jäkla blixt att slå hårt.
Det ligger såklart kvar i sin påse.

Kolla mer

2 comments

  1. god morgon! är du utförsäkrad? får man inga pengar alls då`? usch så hemskt hemskt att behöva sälja men å andra sidan man måste ju överleva oxå ,,kram

    1. Nej inga pengar för moi. Har till och med kollat med socialen(snacka om ångest men what to do innan jag kommer igång och börjar jobba?) men icke. Så ja, det är mycket förvirring i min skalle just nu. Helgen kommer att gå åt till att skriva artikelutkast och försöka ge mig på frilanseriet igen men efter långtidssjukskrivning är det lätt att tappa både sugen och tron på sig själv. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.