Humanity-armband 50%

Nu är det kampanj på Humanityarmband på Campadre. Jag sålde ju mitt förra innan jag ens använt det men jag tror det kom till en bra hem 😀 Men jag har ju tänkt att jag vill ha ett nytt och idag har de sådana för 50% på campadre! Den här gången tog jag ett mediumlångt i rött. Jag har ett rött flätat skinnarmband från hm jag fick komplimang för igår och jag trivs verkligen själv med röda detaljer så rött fick det bli! Om ni också är sugna på lite visdom på en läderbit får ni skynda er för jag såg att flera färger redan är slutsålda. Puss!   

Le länk dit: http://campadre.se/tipsa/45165

200:- för det här med tänkvärda ord man kan behöva påminna sig själv om.
Jag funderade över det här också. Hmm..vet inte om jag ångrar mig nu. Gah!
De metallicskimrande är också jättefina. Det här i guld på en solbränd arm....fint som snus.
De långa är också hur snygga som helst. Det här i magenta, ja tack. 300:- för dem nu.
Min vän Linda har det här naturfärgade, också super!

Kolla mer

8 comments

 1. Fast jag ser nu att de inte har det som val på de långa armbanden. Det ska jag skriva och säga till om för de tar ju inte mycket mer plats än de andra och jag har fått både väska och smink från dem (och även mitt förra långa) för 29:- i frakt.

 2. Så, nu har jag skrivit och frågat varför de tar 40 spänn mer i frakt för några cm extra läder. Hoppas de svarar snabbt.

  1. Jag fick det här svaret: Hej Louise, Kul att du tipsat dina bloggläsare om denna kampanj! I detta fall handlar det inte om vikt eller storleken på armbandet utan att priset på produkten överstiger det som vi skickar med brev. Internt pågår det en diskussion om våra fraktpriser och vår förhoppning är att kunna sänka paketpriset i framtiden. Vi har även fått uppfattningen från våra kunder om att våra fraktvillkor är något krångliga och kommer även där att se över vad vi kan göra för att bli tydligare. Med vänliga hälsningar,Nicklas Campadre kundtjänst

 3. Hej söta du!
  Ditt armband mår mycket bra! =)
  Jag är så glad att det hamnade här hos mig, och jag använder det väl, och sprider budskapet på det vidare till människor jag tycker om. <3
  Kram på dig och jag önskar dig en underbar helg!

  1. Annica: Vad skönt att höra att det fick ett gott hem. Det trodde jag ju. hihi. Ha en jättefin söndag! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.