Hotta brudar i korsett

Och nu blir det lite hotta babes här i bloggen. Jag var ju på mingel på Viola Lahgers ateljé på Grevgatan igår. Det var jag, Therese och en massa andra bloggare. Om det ibland kan kännas lite si sådär att hela tiden plåta (för det gör jag) så var detta ett ställe man absolut inte behövde känna det så på för ALLA tog foton. Sätt ihop ett gäng bloggtjejer och vi fotograferar mer än ett gäng japanska turister. Att det dessutom var snygga tjejer, läckra korsetter och söta cupcakes att ta bilder på gjorde ju det hela ännu roligare.

Den här lila korsetten var en av mina favoriter under kvällen. Tjejen var väldigt trevlig dessutom.
Kolla vilka söta cupcakes! Och goda som tusan.(ni ser, kvällen gick i lila...tänk vad passande, hihi)
Det bjöds även på bubbel och macaroons. Det var första gången jag åt detta omtalade bakverk och jäklar vad god den var! Det var en onödig lärdom att de faktiskt är goda(jag trodde mest de var inne för att..tja..jag vet inte). Nu vill jag ju testa fler sorter. Får. Icke.
De här gulliga tjejerna var de vi pratade mest med under kvällen. Jag visste inte att Vanessa Lopez varit med i big brother eftersom jag inte kollat på det men skit samma, de var hur rara som helst. På bilden Therese, Vicky och Vanessa.

 

Och givetvis kollade jag på korsetter. Jag är redigt sugen på att prova en nu faktiskt.
Jag undrar hur mycket jag hade kunnat få in midjan? utan att fettet ramlar ner mot knäna istället men det ska det visst inte göra med en bra korsett.
Med en sånhär sötis är det ju synd att ta på kläder över.
Att få till en sådanhär form är ju en utopi men sexigt är det.
Många väljer att köpa korsett just till dagen då de ska stå brud.
Såhär skulle jag mycket väl kunna tänka mig att se ut undertill om jag skulle gifta mig.
Givetvis finns det lackkorsetter också om man istället vill köra på den lite mer kinky stilen istället för det ljuvt romantiska.
Karin Lahger är tjejen som är gör dessa små underverk. Hon berättade hur det kom sig att hon började med detta lite udda yrke som korsettmakare. En av de flitiga fotograferna var Sibel från Idol.

 

Här står lila korsettjejen(jag vet inte vad de heter så de blev gröna, lila, rutiga och bruden) med en annan bloggare. EmmaLou heter hon.
Det går att lära sig att snöra ihop den själv men det tar nog lite tid. Enklast om man är två. En som håller in magen och en som drar i tåtarna.
Vanessa provade ett hårsmycke, tjusigt värre.
Modellerna igen.
Trappan fick bli catwalk för den lilla modevisningen.
Vi fick även en liten burlesk uppvisning av Tifa deLeone. Jag filmade också men min kameran får för sig att göra det suddigt och klart om vartannat så jag vet inte om det är lönt att lägga upp filmsnutten.
Linda Skugge och hennes eventbolag var de som tillsammans med Viola Lahger bjöd in till kvällens tillställning.
Lila tjejen igen, här tillsammans med Karin Lahger.
En titt ut över gästerna. Tror det var tre killar och resten tjejer där.
En cupcake till, sen fick vi våra goodiebags och gick vidare.

Kolla mer

8 comments

  1. Yuvve: ja det skulle du varit! Kissies bror var visst där och ett par killar till så vi hade behövt dig där också raring 🙂

  1. Tack själv, det var väldigt roligt att träffa både dig och Vanessa !
   Haha, du är välkommen att sno bilder så mycket du orkar, det är väl det man gör på nätet? 😉
   Ha en fin kväll. kram!

 1. Finns det nat mer feminint an korsetter???Saa fina,tyvarr lite synd att det ar svart att andvanda,det skulle ju vara under brudklanningen eller en gala klanning i sa fall…
  Daremot kan jag rekommendera ”bodies”,vet ej vad man kallar dem i Sverige..de drar at dar de ska och ger ett fint lyft at brosten.,jatebra under klanningar,gor ochsa att tyget inte ”fastnar” pa dig…Vidare maste det ha varit en jatte fin kvall,sant ar ju for kul att ga pa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.