Höstsnygg i poncho

God förmiddag mina fina. Fredag idag och helgen är strax här. Har ni stora planer eller blir det att typ drunkna i soffan efter första veckans arbete? För en del är det så i alla fall. Jag har inga spikade planer än. Det blir kanske häng med en vän ikväll annars vet jag inte riktigt. Vi får la se vad som händer. Men idag på dagen är det Formex som jag skrev igår. Det ser jag fram emot. Med rätt skor, mat i magen och kaffe inom räckhåll blir det sköj.

Men innan jag sticker iväg så är det dags för mer kläder. Såklart. Jag blir som sagt helt sjuk av allt fint jag ser i butik och skulle kunna shoppa ihjäl mig. Igår visade jag ju ett grått set från Indiska och jag tänkte fortsätta med ytterligare ett plagg från dem. Eller en accessoar snarare. Nämligen en poncho. Jag har visat den på Instagram redan men här i bloggen blir det ju liksom lite mer ”matigt”. För en poncho vill jag gärna ha i höst. Det kan vara svårt att veta hur man ska matcha sin hatt men med en poncho löses detta i ett nafs. Det blir den där snygga boho-chica stilen om man har hatt och poncho. Den funkar som den är nu och sedan kan man dra den över en kofta och längre fram blir den snygg över skinnjackan.

graplusponchoDet grå setet från förra inlägget, här med ponchon NANNO som kostar 199:-

koftaponchojeansFunkar lika bra till jeans.

ponchoOch här till min egen svarta kofta under.

poncho2Om man vill knäppa den går det finfint med en brosch eller så finns det sådana där klassiska stora säkerhetsnålar i tygaffärer har jag sett. De kostar typ 25 kronor eller nåt.

Puss på er. /Louise

Kolla mer

9 comments

    1. Den finns redan där. Ligger under accessoarer. Kategori sjalar. Klickar du på varans namn i mina inlägg om Indiska, i det här fallet NANNO så kommer du direkt dit

  1. Varför tycker jag att ponchon ser längre ut på första bilden? Är det bara en synvilla för att du har jeans på de andra bilderna…? :S

  2. Fint med poncho men är man kort, som jag, drunknar man lite i den typen av plagg. Såg en tjej på stan häromdagen som hade det och tyvärr såg det lite lustigt ut. Men fint är det. Kram

  3. Gillar den! Har beställt den gråa kavajkoftan från indiska som du visade tidigare samt en vid och tunn klänning med stora prickar på och fickor fram, från indiska. Det vore kul om du kunde prova och visa den klänningen tycker jag. Vi har ungefär samma kroppsform så det är kul att se hur den den sitter på någon liknande som mig 🙂

  4. Tipsar annars om ponchon från Gina för 149kr så fin, för mig är ponchon inte öppen fram utan något man drar över huvudet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.