Höstklänning och slokhatt

När jag var ute och letade jeans igår tog jag som vanligt en sväng inom Indiska. Måste ju kolla om det kommit in något nytt liksom. Jag hann inte prova så mycket men jag såg att klänningen jag har i grönblommigt nu kommit i höstfärger så den högg jag åt mig. Och Indiskas version av slolkhatten. Det verkar som om alla kedjor har varsin nu i höst. Jag vet inte riktigt vilken jag gillar mest. Om man har litet huvud eller kort hår så är Indiskas hatt bra eftersom den har liten kulle. Jag får prova vidare och jämföra.

Den här är precis lika skön som de andra i samma modell. Jag gillar färgerna här. Jag blev dessutom väldigt förtjust i halsbandet och armbandet jag testade till.
Kanske en svart kofta över, svarta stövlar och strumpbyxor och en liten basker som pricken över i'et? Bruna stövlar till är såklart också snyggt. Eller mörklila kängor kanske.
Eller kanske le slokhatt? Fast jag måste nog som sagt testa en med högre kulle. Den perfekta hatten liksom. Det är dock bra stuns i brättet på den här. Inget flappigt melittafilter runt öronen.

Kolla mer

12 comments

    1. pastasson: Ja den är riktigt snygg och fantastiskt nattlinne-skön. Ja tänk, precis samma excellenta smak 😉 kram!

  1. Tjenamoss..Härlig blogg du har..Vet du kanske av några affärer som har kläder för lite smårunda och korta ?..Inte nog med att jag är småmullig, jag är bara en tvärhand hög också *ler*…Jag lider väl inte så längre (vant mig efter 44 år), men detta m kläder är jobbigt..Ha det :o)

    1. Kosmosblomman: mjaäe..inga specialbutiker liksom. Jag tycker Lindex har mycket bra och inte skitlånga saker som släpar i golvet. Hm har en tendens att göra jättelånga saker. Fast iofs så behöver ju de långa också kläder och inte bara vi pygméer 😉 Vad gäller brallor hade jag nog sagt ellos för där brukar de ha olika längder på byxorna vilket ju är bra om man inte vill/orkar lägga upp.

  2. Den där klänningen ser ut som tapeterna som satt i vardagsrummet på 70 och 80-talet, gillar modellen men inte färgerna. Hatten var dock skitfin.

    1. Camilla: haha, ja jag reagerade också lite åt gillestuge-hållet först. Men sen gillade jag den ändå.

  3. Men åhhh den klänningen satt ju som ett smäck på dig :-))))). Skitsnygg och smickrande som bara den. Du passar så bra i hatt också (en skönhet klär i allt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.