Höstkappor och jackor jag gillar lite extra

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

God söndag alles! Har ni haft en bra helg? Min har varit trevlig, i alla fall fredagen då Rebecca kom på besök och vi gick ner till tapasstället runt hörnet (perfekt när det regnade att ha bästa stället så nära. I en månad till i alla fall, snyft). Lite cava, spansk omelett, halloumi och baconlindade dadlar blev det för mig. Sjukt gott.

Rebecca sov här till igår och hade sen annat för sig så hon drog vid lunch. Själv sov jag mest faktiskt. Skittråkig lördags, men jag behövde väl det. Men jag kom i alla fall loss och tog mig in till city för att hämta ett par gympaskor jag beställt till Stadium. Och så passade jag på att fota min nya underbara kappa från Cellbes.

Jag berättade ju att jag varit och klämt och känt på höstens kollektion och då fick vi som var inbjudna även kappa i present. Alla gick runt och funderade och provade (jag kunde ju inte prova eftersom de bara hade medium där). Men jag vet hur de ser ut i verkligheten nu ,och känns, eftersom jag alltid känner på alla plagg med händerna lika mycket som jag kollar med ögonen.

Cellbes har 25% på en vara* + Fri frakt från sitt eget sortiment till och med 30.09.2018 med kod 1809
(Gäller på alla kappor och jackor i inlägget)

Allmän länk till Cellbes

Jag vet inte vad som hände med färgerna när jag fotade (hey ni som sponsrar med nya mobiler – sponsra miiiig, haha), men ni ser ju ändå. Den är svart och vit, mjuk och alldeles underbar. Jag kände direkt när den kom att jag valde helt rätt.

Jag tog storlek 50/52 som blev toppenbra. Den här finns även i rött, blått och svart. Förutom den rutiga då. En svart också hade ju inte varit dumt. Men måste kolla först vad jag har sen förra året. Hur som, jag kan verkligen rekommendera den här. Länk kappa.

Svart halsduk,vantar och mysse blir perfekt till. För min del iaf, självklart kan man ha exempelvis rött eller vinrött också till. Bara det är enfärgat funkar de flesta färger till.

En klassisk skepparjacka är ju aldrig fel. Och svart är alltid svart. Men nä, gav mig fasen på att gå ifrån svart den här dagen. Länk skepparkavaj.

Den här funderade jag också över.En knapp är borta som synes, men annars är den himla snygg. Men nu blev det rutigt som sagt. Länk knappkappa.

På mig har täckjackor en tendens att bli michelingubbe, men den här som har liksom smock i midjan skulle nog inte bli sådan tror jag. Nu kunde jag ju inte testa, men jag gillar att den faktiskt har midja. Och den röda färgen är fin. Man kan ta bort både hela huvan eller luddet på den. Personligen hade jag skippat luddet. Länk röd jacka.
Den finns även i svart. Jag blev som synes förtjust i den här eftersom jag bara fotade de jag gillade mest. Förutom luddet då, jag gillar inte ludd – äkta eller fejk på huvor är icke min grej. Så ja jag undersökte om det gick att ta bort lite extra noga, haha. Länk

Sen har vi den här brokadkappan. Jag tycker att den är himla fin och kan tänka mig den själv. Jag såg också att Christina Schollin provade den och var urfin i den. Jag tänkte sagt åt henne att den måste du ju välja! Men jag gjorde inte det. Länk brokadkappa.

Den här ulliga mjuka pälsen gick ju inte att låta bli att klappa på. Snygg och jag dundrade över den här också. Jag tror att det blev den här för Christina Schollin. Länk päls.

Gillar man rosa är det här en hit. Jag tänkte ett tag att jag kanske skulle…Men nej jag ÄR inte rosa av mig så den kommer bara bli hängande. Har dessutom en rosa päls från förra året. Men den är riktigt fin faktiskt. Länk rosa kappa.
Finns även i grått. Jepp, fotade som sagt de jag gillade mest. Länk

Sen har vi den här långa täckkappan i lättvikt som jag är nyfiken på. Blir det jättemichelingubbe eller inte? Jag vet inte, men är nyfiken på att testa. Perfekt för skitväder och kyla. Länk täckkappa.
Det var flera som valde den här ullfluffiga pälsen också. Väldigt fin och om jag inte redan hade en svart (fast kortare) fuskpäls hade jag säkert varit spekulant på den här. Snygg både till jeans och över finklänningen. Länk svart päls.
Den här såg kanske inte så kul ut på galgen, men eftersom jag ju har den och tycker att den är kanonfin uppmanade jag flera av de andra att testa den och när de fick på den tyckte de likadant. Färgen är verkligen supersnygg. Har 50/52 i min och den är ganska rymlig. Länk grön kappa.

Det var mina jack och kapptips det. Jag gillar verkligen att Cellbes har kappor upp i storlekarna dessutom för i butik har jag ofta ett helsike att hitta vad jag söker.

Kram och ha en fin söndag alla!

Kolla mer

7 comments

  1. Jättefin rutig kappa på dej ! Känns som om den tyvärr blir lite förkort på mej som är 180 cm . Jag tycker om kappor som går till knäna .
    Tack för alla dina tips ! Älskar det !! 🙂

  2. Hej!! Vad fin den var Det fick bli den gröna, tack för tipset✌
    Den är såååå fin på!!!!
    Kram Linnea från cellers event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.