Höstens gosigaste lurvjacka

Hej på er mina fina! Jag hoppas att ni hunnit njuta av det underbara höstvädret igår och idag. Det är under såna här dagar jag verkligen älskar hösten- ni vet, hög luft, klar himmel, vackra färger och så får man kränga på lite höstiga myskläder.

Thomas tog några bilder av mig igår (söndag) innan han stack iväg på jobb. Jag tänkte att jag ville visa min lurviga nallejacka. Jag känner mig verkligen som en mjuk nalle i den 😀
Jackan är dessutom på rabatt nu så den är nedsatt med 200 kr.

Jackan/kappan finns i beige och har huva som synes. Man lär väl bli pisseblöt om det är redigt oväder så jag har tänkt ha den här på icke-regniga dagar. Sen kan man ju impregnera också men jag vet inte hur effektivt det är. Ni kanske vet?
Länk lurvkappa.
Hu vad svårt det är att posera för annat än selfies. Jag är hur obekväm som helst när någon annan fotograferar mig. Jag antar att det är en vana.
Nu när jag har min personliga fotograf får jag väl försöka få till en bra fotomin, pose och sådant. Nu ser jag mest bara svintrött ut på alla bilder. Ögonen är som smala streck såvida jag inte drar upp ögonbrynen lite med flit. Ilandsproblem, jag vet. Men nu är det blogg och fotografering vi snackar om. Eller jag då 🙂
Den är så mjuuuk. Lovar. Nu 499 kr, annars 699 kr.
Huvan uppe mot kylan 🙂
Och ja, det blir alltid såhär efter ett tag när jag poserat länge nog 😉

Vi passade även på att fotografera min fodrade regnjacka. En som jag känner att jag nog kommer ha en hel del nytta av i höst. De bilderna kommer i veckan. Men nu mina fina är det dags för denna här att lägga sig på spikmattan och sova i 180. Imorgon drar jag till Osby har jag tänkt mig.

Kram på er!

Kolla mer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.