Hösten tillhör svärtan. Sponsrad video

Är ni liksom jag ett fan av Ikea? Jag älskar Ikea och att gå runt där. Både att kolla möblerna men även småsakerna. För det är ju oftast där man liksom bara råkar plocka på sig ett och annat. Och det är de små sakerna som kan ändra ett helt rum. Hos mig går hemmet främst i svart, vitt och grått. Jag har haft cerise som en accentfärg men har tröttnat på den så jag ska ta och göra något åt det där. Tanken är en ny matta, en grå tror jag. Nya kuddfodral och gardiner. Samt lite ljusstakar och så. Dessa saker gör en massa för hemmet.

Just det svarta, vita och grå är dessutom grunden för Ikeas designsamarbete med formgivaren Martin Bergström. Martin har tillsammans med designstudenter i Indien tagit fram mönster som kommer igen i mattor, bäddtextiler och kuddar. I kollektionen kan du också hitta fantastiska skålar och glas. Svärta har aldrig varit mer nyanserat. Helt logiskt så heter kollektionen ”Svärtan”. Det låter verkligen som en kollektion för moi.

Colour Check: Fysiskt Prov (Nils Pedersen)
Snyggt brickbord som hade passat bra här hos mig.

IKEA_SVARTAN_kollektion_flaskor-1Glasflaskor med en blomma i piggar alltid upp.

Colour Check: Fysiskt Prov (Nils Pedersen)
Kuddar i svart och vitt och så slänger man in nån enstaka i en knallig färg. Kanske orange eller lila nu på hösten? Eller guld. Guld funkar alltid som accent. Eller silver. Det blir sobert mot det svarta, vita och grå.
Colour Check: Fysiskt Prov (Nils Pedersen)
En ny matta kanske?

I videon kan ni se Martin Bergström berätta om inspirationen för kollektionen ”Svärtan” som släpps den 9 september.

Inlägget är sponsrat av IKEA.

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.