Hoppas ni haft en fin alla hjärtan

Hej vänner! Har ni haft en fin dag? Lite extra omtanke och värme hoppas jag att ni både fått och gett. Själv har jag febrat på och tvättat så därav inget bloggande tidigare.

Jag dejtade inte idag utan firade alla ❤ med min vän Rebecca. Vi traskade iväg och handlade Tacos som hon bjöd på. Och tulpaner fick jag också. Samt en liten antecknningsbok av Glossybox och kort med en peng av mamma och pappa. Köpte en sak för det. Visar imorgon. Eller torsdag blir det nog för imorgon ska jag vara iväg hela dagen. Mer om det sedan. Och på kvällen blir det skönhetsgala. Så det blir att åka hem och byta om snabbt där och bättra på smink och hår.

Tulpaner och ljusmys. 

Vi satt där i soffan med vin, tacos, ansiktsmask, mysbrallor och tittade på Trassel. Älskar den. Så det blev en mysig kväll. Nu sova för jag ska upp halv sju. 

Puss, kram och kärlek ❤❤❤

Kolla mer

4 comments

  1. Samma här! Det var en ”vanlig” jobb dag för min del. Det blir lite för mycket affärs och försäljningsgrej med många såna här ”specialdagar”
    Jag tröttnar på det iallafall.
    Tycker att det är alla hjärtans dag alltid egentligen var och en gör som den vill!!//Marita

  2. Men vad mysigt!
    Kan ju säga att du blev mer uppvaktad och hade det tusen gånger mysigare än mig som faktiskt har sambo… Ingen uppvaktning alls och restaurangbesöket blev inställt.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.