Hoodie och goodie(bags) är saker jag gillar

Hej på er. Alles gut? För den som undrar så ja, jag dolde nyss ett inlägg om ghosting. Jag orkar inte ha det uppe just nu. Så, moving on. Till kläder och accessoarer sådär pang bara.

För en som egentligen inte gillar prickigt så har jag kört en del med prickar här i bloggen på sistone. Dels klänningarna från Cissi och Selma och nu kommer en prickig huvjacka också. Jag är bra sugen på den här faktiskt. Ni som följt bloggen har nog lite koll på att jag älskar att pysa runt i hoodisar. Varmt, slappt och snyggt. Jag har ett gäng redan, men en till får ju alltid plats 😛

Kasst ljus i den där provhytten på H&M i Liljeholmen (de flesta verkar sakna lampor?), men ni ser ju ganska bra ändå. Mjuk, go i marinblått med vita prickar. Kostar 249:- har jag för mig. Finns på Logg-avdelningen.
I förra veckan var jag ju på den där långpromenaden och efteråt var jag inne på Lindex för att prova den svartvita klänningen. På väg därifrån såg jag att Kappahl hade en massa rosa ballonger och bubbel. Jag frågade tjejerna i dörren om det var något event man skulle anmäla sig till? Det var det. Men jag fick komma in ändå 🙂

Jag drack ett glas prosecco, pratade lite med Ebba Kleberg Von Sydow (som kände igen mig från Nyhetsmorgon då hon var programledare och jag gäst) men det var så mycket folk att jag inte orkade prova något. Så jag gick. Men jag fick en goodiebag också, trots att jag inte var anmäld. Så gulligt. I den låg en svart halsduk, en mascara och supergod lakrits(den är slut just i detta nu). En härlig present sådär en regngrå torsdag.

I fredags var jag inne på Kappahl igen eftersom de hade fortsatt 30% på allt utom underkläder och strumpor. Jag hade precis köpt mig en bag in box och tänk vad den där väskan jag spanat på tidigare passade helt perfekt till boxen, haha.Funkar även för andra saker än vin. En perfekt väska vid shoppingturen på stan. Dels får man ju inte påsar länge så plus att det är bökigt att ha en himla massa påsar att dra på. Bara att stoppa ner i den här som rymmer massor. Och så gillar jag axelremmen lite extra. 299:- kostar den (och så hade jag ju 30 procent rabatt då).

Det var dagens tips. Nu ska jag fortsätta med mitt här. Som att klura på hur jag vill att bloggen ska se ut, jag lovar att det tråkiga utseendet och headern ska ändras asap.
Puss o kram på er

 

Kolla mer

3 comments

  1. Fin hoodie!
    Alltså – mer goodiebags åt folket! När Lindex i staden hade nyöppning fick man föranmäla sig för att få en goodiebag i dörren där de dessutom matchade mot ens hårfärg för att innehållet skulle passa.Det var uppskattat! Och folk pratade om det här och återkommer ju dit. Likadant med Rituals som hade ett jobbevent och alla anmälda fick en liten gåva (vet dock inte om personalföreningen betalade för dessa). Superuppskattat och gör nog att flera återvänder.Tror det är bra reklam och skapar bra vibes mot butikerna, mer än att läsa om ”kändisarna” som får goodiebags.

  2. Den här prickiga hoodien är ju jättesöt Men de där Selma klänningarna var helt enkelt för mycket. Jag bor i Finland och här ordnar butiker typ aldrig event för sina vanliga kunder. En goodiebag har jag aldrig fått. Så jag gillar att läsa när du går på sånt Ha en bra dag!

    1. Hehe, jag älskar Selmaklänningarna 😀 Roligt med olika smaker dock så inte alla ser likadana ut.
      Vad trist om de inte har event, det tror jag att butikerna tjänar på i längden. Det visar att de bryr sig om sina kunder och kostar ju inte dem en bråkdel av vad de får tillbaks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.