Hjälp till mitt kassa bomullshår

Hej på er! Uh, jag har en massa jag vill skriva om men det är lite trögt i huvudet nu när jag har feber och sånt. Inte så hög dock, bara typ 38, men jag känner av det i kroppen.

De senaste åren har varit ganska skruttiga rent hälsomässigt med en massa jobbiga, och framförallt väldigt långvariga, sjukdomar.

Det har varit mykoplasma, twar och borrelia. Långvarig feber, hosta, ömhet, ont i leder osv. Detta sätter sig givetvis lite överallt, som humör och även hud och hår.

Just det där sista märks verkligen för mitt hår är superkänsligt, sprött, torrt och frissigt. Jag som ville ljusa upp det sist jag var hos frisören blev avrådd då mitt hår är för kasst för att bleka. Fan.

Det klipps kortare och kortare varje gång eftersom det ser ut som om mitt hår inte träffat en sax på sju år, trots att det bara går 2-4 månader. Blä.

Jag har till och med funderat på hårförlängning. Men med tanke på att det kostar från 7 500kr och uppåt så…nope, har inte råd tyvärr.

Så nu har jag (innan den oväntade utgiften) beställt en förpackning Priorin. Jag har hört mycket gott om det, men bara andrahandsuppgifter. Är det någon av er som testat? Berätta väldigt gärna om era erfarenheter i så fall!

Kollade runt efter billigaste stället och det är hos Topformula.com. Där kostar det 295 kr, plus att de drar 10% extra i kassan. Och ingen frakt. Så 265 blev det. Brukar ligga på ca 400 kr annars. Och nej, det här är inget samarbete, de vet inte ens att jag existerar, hehe.

Puss o kram på er ❤️

Kolla mer

11 comments

  1. Jag åt både kapslar av Priorin och använde deras schampoo i cirka 6 mån. Märkte INGEN skillnad, förutom i plånboken. Men det är säkert individuellt hur effekten blir. Nu använder jag Olaplex-behandling hemma istället, toppenbra!

  2. Jag har använt priorin med bra resultat. Dock kan tilläggas att det varit efter graviditet/amning då man normalt tappar hår. Jag åt under en lång tid och resultatet visade sig inte direkt om en säger så. Har även testat Imedeens variant som också var bra. Annars tycker jag att tillskott av omega 3,6,9 ger mycket även för hårkvaliteb.

  3. Jag har tunt Nordiskt hår. Har ätit Bobbys kapslar i 8månadet och det ör stor skillnad. Min frisör (ej Bobby) som jag var hos i veckan var klart imponerad.
    Rekommenderar kapslarna, finns hos Better You.

  4. Jag kör med extra vitaminer och mineraler, vanliga Silica-tabletter och kallpressad kokosolja (används som både inpackning och styling) – allt finns i min vanliga mataffär Det tar sin tid men det funkar mig

  5. Rekommenderar att du tar prover på sköldkörteln samt M-komponenten i blodet. Låg ämnesomsättning (hypoterios) kan ge symtom som torrt hår, håravfall, tunna ögonbryn/ögonfransar, ont i leder och muskler ovs. En M-komponent i obalans kan bla ge febertoppar. Kram

    1. Har tagit sköldkörtelprov tidigare och de säger att allt är så bra så bra. Jag misstänker ju också den nämligen eftersom det dessutom ligger i släkten med sköldkörtelsjukdomar. Blir så trött på sjukvården emellanåt att jag bara ger upp. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.