Hjälp mig vinna väska

Gomidda’ allihop! Strålande väder idag också, visst blir man på ungefär 15 gånger bättre humör av det? Minst! Jag ska dra på mig mina toning-skor och ge mig ut på promenix snart men först tänkte jag be er om en tjänst.

I vanliga fall är det ju jag som kör tävlingar här med lite av varje. Men nu vill jag själv vinna en tävling. Nämligen en Gucci väska på Campadre. Det man ska göra är att värva minst fem personer, gilla på fb och motivera. Så det tänkte jag försöka med. Jag tillhör de där ”som aldrig vinner” men om man inte tävlar kan man ju inte vinna heller. Det jag behöver är alltså att minst fem av er går in och reggar er på Campadre. Kostar nada, tar en minut och sen får man erbjudande om en massa märkesvaror för halva priset. För dam, herr, barn. Kläder, inredning, smycken, klockor, resor, skönhetsprodukter, teknik mm.Den som läser min blogg regelbundet vet att jag är en stadig kund hos dem och har köpt allt från Sodastream till skor, klänningar, mobilskal, strumpor, smink, hårgrejs, smycken osv.Så pretty please om ni vill ta en minut och registrera er på Campadre så blir jag glad 🙂 Är ni med kan ni ju själv tävla om väskan dessutom…

Här är några saker de har på kampanj just nu och som jag gärna skulle lägga vantarna på. Allt under halva priset(har bara skrivit in deras pris, inte ordinarie jämförelsepris).

Smaken är ju alltid som baken men de här sakerna skulle jag själv gärna vilja ha.

I dagarna kommer kampanjer på bla Björn borg, Pilgrim solglasögon, Philips mfl.Sådär. Nu har jag gjort vad jag kunnat för att försöka vinna och vill ni hjälpa mig går ni alltså via länken här eller där uppe. http://campadre.se/tipsa/45165

Okej, dag att gå ut i soolen nu. Puss o kram vänner /Louise

Kolla mer

5 comments

  1. Gjort! Så kanske du kan ha samma tur som jag! – men hur ska de veta att just du har värvat mig…?
    /Annsofi

    1. Annsofi: Tack 🙂 Länken jag lagt in här i inlägget är personlig så den reggas på mig och jag kan också se vilka jag värvat. Om de gått via min länk alltså. Håll tummen 😀 Kram

  2. Det skulle jag såklart göra om jag inte redan var medlem 🙁 Hoppas du får ihop det med hjälp av andra. Lycka till <3

  3. Skriv din kommentar här!Tänk om jag kunde få vinna något som denna väska och ge bort det till min dotterdotter Vikrorias student. Hon skulle känna sig som balens drottning ja jag kan nog se detta framför mig, Hon är verkligen värd ett under för hela hennes liv varit allt annat än ett under. Snälla Snälla ge denna 18årig tjej detta glädje och mig med. Skulle kunna få vara den goda fen på hennes stora dag. Hon kommer aldrig aldrig någonsin komma ens i närheten av denna underbara väska. Gud jag ber dig och amelia hör en mormors bön Jag har pension så jag kan ej köpa denne underbara tjej något ens i närheten. Denna väska har varit hennes dröm i så många år.

  4. Hej Johanna. tävlingen är tyvärr avslutad sedan ett bra tag och jag har ingen aning vem det var som vann(inte jag som hade den ju). Bara att det inte var jag 😉 Du får leta efter andra tävlingar där du kan vinna väska till din dotterdotter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.