Hjälp i Eskilstuna eller Trollhättan please?

Inlägget är reklam för Indiska och innehåller reklamlänkar

Hej mina fina! Jag har bestämt vad jag vill ha på mig på midsommarafton. Var eller med vilka jag ska fira vet jag inte, men jag vet att jag vill ha en gul, lång klänning från Indiska. Men den finns inte i min storlek mer än i Oslo, Trollhättan och Eskilstuna. Storlek 46 alltså.

Den här! LEMON heter den. Storlek 44 funkar, men 46 hade suttit bättre. Så nu undrar jag om jag har någon underbar läsare i Trollhättan eller Eskilstuna som har vägarna förbi Indiska och skulle vilja köpa och skicka den till mig? Jag hade blivit så himla glad! Den finns som sagt bara i 46 just där (och Oslo).

För er som också vill ha den här gula klänningen så har ni länken HÄR. Och ja, beige, eller rosa underkläder är att föredra framför svarta eller vita. Puss och kram!

Kolla mer

6 comments

 1. Prova Magdalena Graafs All in one natural Beauty, köps på Better you.
  Håret, huden och naglarna mår super av det. Håret och naglarna får en skjuts och huden får fin färg av betakarotenet.
  /Pia Wennberg

 2. Hej Louise, undrar om du kan tipsa om var man kan köpa snygga skärp? Inte till jeans eller så utan mer som en snygg accessoar till klänning tex. Du hade ett snyggt skärp på dig när du visade en svart byxdress för ett litet tag sen. Typ något sådant eller ja nåt åt det hållet. Nåt helt annat, hittade en superfin klänning på Cubus med singoallaringning och citroner på (fått pippi på citroner, ananaser, flamingos etc) som jag såå gärna ville ha men såklart slut överallt i min strl 🙁 Retar mig på att de kör reklam på den överallt och så finns den inte uran är slutsåld. Typiskt när man hittar nåt man verkligen gillar. Men har du tips om skärp är jag jättetacksam 🙂

 3. Hallå 🙂 jag har sökt efter denna jäkla klänning hela sommaren!! Om du tröttnar på den är jag intresserad av att köpa den Om det är blir aktuellt kan du alltid höra av dig till min epost, r.bergstrand@live.se

  Ha det gott fina du
  Kram Rebecca, Lidköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.