Hjälp för att få starkt hår och långa ögonfransar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Godkväll raringar. Idag är det några snäpp bättre med måendet som tur är. Illamåendet håller i sig, men febern är borta så imorgon är jag nog fit for fight igen imorgon. Då blir det att kånka upp ikeakassar med sommarkläder och skor till vinden, och ta ner höstpaltorna istället.

Idag är det ju den 25e (en halvtimme till i alla fall när jag skriver det här) och lön för många. En dag och helg då många unnar sig lite extra. För egen del slog jag till med en flaska Olaplex och en burk msm idag för att se håret lite extra tlc. Jag beställde via Meds.se så paketet kommer imorgon. Heja snabb leverans! Länk till Meds.se här.

Olaplex ska laga disulfidbindningar i håret så det bland annat blir mindre frissigt och upplevs starkare. Låt det sitta i minst 20 minuter, men helst längre och bäst är över natten. Meds har 20% nu så det kostar 212 kr.
Länk Olaplex No3

Jag tänkte lagt ner en xlash också i varukorgen då den också är rabatterad, men kom på att jag ska fixa fransarna den 15e så det får bli senare. Men ett tips till er andra som vill få fina frallor. Och kom ihåg att pensla på(som en eyeliner ungefär vid fransrötterna) varje kväll i minst 6 veckor innan resultatet syns. För en del går det lite fortare, men för mig tog det ca 6 veckor innan ögonfransarna växte till sig och blev långa. 319 kr för 3 ml och 479 för 6 ml just nu. Länk Xlash.

Däremot köpte jag alltså kosttillskottet msm. Jag tänkte först tagit priorin men det är ganska mycket dyrare så nu testar jag msm.

MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan och det ska stärka håret är det tänkt. Jag har inte testat så jag vet inte än om det funkar, men jag lovar att återkomma. Länk msm.

Jag har beställt en sak till, men mer om det imorgon.
Kram på er

Kolla mer

1 comment

  1. Msm är bra för så mycket! Hår, naglar, hjärnan! Dock ska man vara försiktig med doseringen och trappa upp försiktigt då man kan få väääldigt livliga drömmar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.