Hitt’ på nåt i sommar!

Hej på er! Hoppas ni har det bra i värmen. Som jag skrivit tidigare är jag själv ganska låg. Och jag vet att en del inte tycker att jag ska skriva om sånt i bloggen, att folk inte vill läsa om det för det är deppigt. Och ja, det är det ju. Så jag ska inte skriva mer om det. Utan istället vad jag tänker göra för att försöka bli gladare.

Här i Stockholm handlar det väldigt mycket om att boka in tider för att umgås. Det är något både invandrare och vi som flyttat inom Sverige märker. Många faller själva in i det och har kalendern bokad månader framåt, vilket gör det svårt att spontanträffas. Nu har jag börjat umgås med Therese som precis som jag gillar att träffas spontant, vilket är superkul.

Men ibland blir man ändå ensam, och då finns det ju saker att göra på egen hand. Att gå ut på krogen ensam gör jag inte för jag tror att jag skulle känna mig väldigt ensam då, men däremot att gå ut och äta, fika, bio och sånt går ju alldeles utmärkt att göra utan sällskap. Och nu i sommar tänker jag att jag ska skaffa mig ett säsongskort på Gröna Lund.

Dels är området väldigt vackert så att bara sitta och supa in omgivningarna och titta på folk är trevligt. Sen har de ju en massa konserter hela sommaren också. Och kanske jag till och med får för mig att ge mig upp på dansgolvet och köra lite ”kasedans”, eller styrdans för den som fattar det bättre 😉 Helt enkelt sysselsätta mig.

Den kostar 1 200 kronor. Men jag funderar ändå på att köpa den. Jag blir glad a den, plus att elefanterna har tjock hud och är starka. Det vill jag också vara – hårdhudad och stark. Det kan väskan påminna mig om. Ja det hårdhudade låter kanske lite bittert (och det är det), men det kan vara bra också.

Skriva bok har jag också tänkt göra i sommar. Kan andra så kan jag.

En sväng hem till Osby blir det så klart också i sommar.

Förutom att jobba med bloggen, frilansa och skriva bok så kommer jag att jobba på Klick i juli. Och ja, jag letar andra jobb också, så om du har tips på ett passande så hör gärna av dig.

Och så hoppas jag ju så klart att kunna umgås med mina vänner.

Så ingen utlandsresa eller liknande planerat i sommar för mig, men förhoppningsvis kanske jag kan komma iväg i höst. Vad ska ni själva göra?

Puss o kram

 

Kolla mer

6 comments

 1. Tycker tvärtom, om du är låg o skriver om det, gör set inte mig nedstämd. Läser faktiskt hellre om sådant som berör än tjolahopp allt man gjort o köpt…

 2. Låter som en bra plan! Själv tänker ta ledigt från mitt vanliga jobb (undervisa tyskar i svenska i Hamburg) hela juli och en bra bit in i augusti för att skriva vidare på läroboken jag började med i januari. Jag hoppas att kunna tillbringa en del av den tiden i Sverige. Och så hoppas jag att mitt knä fortsätter att bli bättre så att jag kan träna mer!

 3. …råkade skicka. Det är nästan mer än man kan begära av en riktig semester så allt blir bonus nu.
  Liseberg och Borås är inplanerat med barnbarnen. Pride i stan. Ngn Göteborgstripp. Sol å bad. Grill. Och Grekland i augusti.
  Så ser planen ut.
  Och jag läser oxå väldigt gärna om hur du mår och har det.
  Kram A

 4. Jag ska köpa ett sommarkort på Länstrafiken där jag bor. Då åker jag som jag vill på tåg, buss, skärgpdstrafik över hela länet.
  Hoppas att upptäcka nya platser och slipper leta efter parkeringsplatser för bilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.