Helgplaner och nya klänningar

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Hej mina fina. Fredag och helgen är på g, hoppas ni har några kul planer. Mina egna är att jag ska träffa en kompis för frukost idag och ikväll blir det tapas med mina kusiner som är i stan på besök. Så det här verkar bli en fin fredag.

Jag funderar på att köpa en ny klänning att ha ikväll när vi ska gå ut en liten sväng. Den svarta här nedan är i vävt tyg och känns fin utan att vara för fin liksom. Kommer funka även i sommar och blir en bra jobbklänning dessutom. Bra för de dagar man kanske ska på aw.

Klänningen finns även i svartvit mönstrad men den var inte min grej, däremot den helsvarta. Som alltid 😉

Klänningen finns från storlek s-xxl och jag har xl på mig. Länk svart klänning

Den här grå är bara så jäkla skööön. Den känns som en babyfilt ungefär. Verkade gå hem hos det motsatta könet när jag visade bilden, då den visar kurvor 😉

Slät och enkel framsida, men det händer mer i ryggen.

Så här ser produktbilden ut. Finns upp till xl och det är vad jag har på mig. Länk grå klänning.

Ha en fin fredag raringar ♥

Kolla mer

2 comments

  1. Vad snygg du är! Ska ta en sväng till Lindex imorgon och kolla den svarta klänningen. Dina klänningstips = guld <3 Ha en skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.