Helgens sköhetsvård kommer här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks och NordicFeel

Jag brukar ju hålla på med mina skönhetsrutiner lite extra på helgerna. Lägga ansiktsmask, göra hårinpackning, skrubba kroppen och sånt. Oftast blir det på söndagar men den här helgen så maskade jag mig i lördags samt passade på att testa några nya skönhetsprodukter jag beställt från NordicFeel.

Jag körde två olika masker. En från Glamglow för att ge lyser och lyft,Gravitymud heter den och länk här, samt favvon från Body Shop som djuprengör och peelar. Ni kan nog se vilken som ligger var…

Jag böjer mina fransar varje dag. De är spikraka och om jag vill ha lite fjong i dem så är det ögnfransböjare som gäller. Jag har testat många olika och har några favoriter, bland annat en från Tweezerman. Men så har jag hört så mycket gott om den här från Shiseido att jag beställt en. Och jag gillar den. Den ger en fin böj som håller länge. Gummit är inte för hårt och inte för mjukt. Nyper inte i skinnet. Alla recensioner jag läst ger den här höga betyg. 219:- (ett extra gummi ingår) Länk Shiseidoböjare.

Och så köpte jag några nya borstar. Jag har använt en från Pur minerals och jag har älskat att lägga på foundation med den. Det går snabbt och blir jämt. Jag lägger en klutt foundation på borsten. Duttar på några ställen och borstar sedan ut med lätt hand. Perfa! Men den knäcktes i skaftet tyvärr. Så jag beställde dessa.

De kommer i tre olika storlekar så man kommer åt överallt till skillnad från bara en stor som har lite svårt runt näsan och så. Jag har inte hunnit testa de små än men jag gillar den största så jag kommer säkert att tycka om de små också. Jag föredrar helt klart borstar framför beautyblenders som jag faktiskt tycker är ganska klumpiga att jobba med. 279:- Länk Revolution borstar.

Mitt torra hår behöver lite extra kärlek så jag köpte den sådant. Den från Redken har jag testat tidigare och den är superbra. Ger näring och vård. Allt i ett. Den ska ha 25 fördelar, som att bygga upp poröst hår, värmeskydd, stärker osv. Läs produktinfon. Länk Redken.

Den från Revlon har jag köpt för att enkelt kunna trassla ut håret när jag tvättat det. Än jag har bara provat en gång men jäklar vad enkelt det gick. Jag tror inte att jag behövde så mycket som jag tog ens för det gick som sagt väldigt lätt och då har jag väldigt knutit, trassligt hår. En leave in conditoner är praktiskt när man har brådis dessutom.

Ibland har jag helt enkelt inte tid att hålla på med shampoo och balsam i duschen. För ja, jag tvättar håret varje morgon innan jobbet. Då är det praktiskt att bara tvätta och så kör jag i balsam som får sitta i istället för att stå och skölja ur. Bra som omväxling. Eller bara för att tillföra mer kärlek. Jag valde den för torrt och livlöst hår, men finns fler varianter. 145 :- Länk Revlon Equave.

Nu ska jag dock ta till det bästa skönhetsknepet av dem alla, nämligen sömn. Vi kom i säng sent igår och idag har varit äckligt huvudvärksväder i Stockholm så jäklar vad det ska sovas nu. Tanken var att komma i säng vid halv elva typ. Nu är klockan midnatt om två minuter så kanske hinner jag göra en Askungen i alla fall.

Puss på er!

Kolla mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.