Helgen, trötthet och klänningar

Hej vänner. Nu är jag tillbaka hemma i min egen säng igen efter att ha tillbringat helgen borta. Vi har som jag skrev igår tagit det superlugnt för jag orkar inte mycket just nu. Jag var bjuden på mysig sommarfest med jobbet i torsdags, men jag orkade inte för när jag gjort mina ärenden på stan så bara brakade jag ihop hemma.

Samma i fredags, då skulle jag träffa Therése för en kul aw på Tak. Men icke att det heller gick. Åkte hem och lade mig direkt efter jag slutat jobbet vid tre. Sov några timmar och sen vid nio kravlade jag mig iväg till S (ja honom jag träffat tidigare. Han vill absolut inte figurera i sociala medier på något sätt så jag får göra honom till viljes och vara sparsam med detaljer).

Idag tog vi en shoppingtur på stan eftersom han behövde lite kläder, och det där har jag ju koll på…Han gav upp efter nån timme sådär, och då hade vi fixat en massa fint till honom. Men jag traskade vidare för jag letar efter supersköna sandaler. Men har inte hittat några.

Jag måste ha det för mina jävla artrosknän och smärtan i resten av benen. Jag testade till och med asfula kardborre ecco idag, ni vet såna där klassiska fula – men sköna. Men nej, jag tycker de är för fula. Det måste ju finnas några som ju alla fall ganska snygga.Jag får leta vidare helt enkelt.

Däremot hittade jag två klänningar. Jag fotade dock bara den ena.

Den här prickiga från H&M. Bry er inte om att jag ser sliten ut. För det ÄR jag, plus att jag inte hade med mig några som helst hårfixarsaker(produkter eller verkyg) i helgen. Så här blir det om jag bara tvättar och låter det självtorka. Men strunt i det som sagt, klänningen är söt och jag gillar längden. Och priset är 249 kronor. Väldigt bra pris. Den går till xl och det har jag på mig. Klänningen är i polyester, något jag vet att många tycker är för varmt eller vad det nu är. Själv tycker jag det är praktiskt eftersom det skrynklar minimalt, plus att det inte kryper in i varje valk och vecka. Inte den här i alla fall.

Och den är creppade viskosklänningen med knyt i midjan. Enkel men snygg. Kostar 349 kr, men fram till midnatt idag har de 25% på ett köp på Kappahl. Så det blev ca 260 kr för mig.

Lika bra att köpa medan det är rabatt, så kan man hellre lämna tillbaka sen. Fast jag trivdes i den här och tror jag ska ha den imorgon. Då är det sista intervjun av de fem kändisintervjuerna jag skulle fixa. Lyckades få tag i fem stycken så det är så gött. Men mer om det sen.

Nu är det sova som gäller för denna här, för när jag kom hem från city så höll mina ben på att sprängas sönder av värk från både artros och det eventuella lipödemet (ska ringa doktorn i veckan för att förhoppningsvis få diagnos), så jag fick ta några tabletter. Så dags att vila nu.
Puss och kram på er ♥

Kolla mer

6 comments

 1. Jag köpte ett par birkenstock med rem baktill, har massa värk i kroppen vanligtvis och är dessutom gravid men älskar att gå.
  Fick ont i fötterna första dagarna men nu älskar jag dem! Finns i flera färger.
  Du var otroligt fin i klänningarna från c och s. Jättefin i håret på det här inlägget!

 2. Klänningarna är jättefina.
  Jag har också artros och använder bara Reiker eller skechers skor med foamsula. Finns så många fina!

 3. Hej Louise
  Jättefin i klänningen, verkligen
  Nu när du har så ont av din artros….. har du fått hjälp med någon bra smärtlindring ??? Jag har också artros ( bla ) men har fått till medicineringen. Just när man har artros, så är det superviktigt med rörelse. Å det går ju verkligen inte när man har så ooooonnt.
  Tack för en bra blogg o alla supertips 🙂

 4. Hej! Som flera andra kommer jag med ett tips för artrosen. Jag har fått tag i en jättebra sjukgymnast och efter att ha fått övningar så har jag fått OTROLGT förbättrade knän på bara 3 v. Men det gäller att vara idog och göra de urtråkiga övningarna. Men som sagt, det fungerar verkligen. Sen har jag också fått Naproxen utskrivet men har inte behövt äta kuren eftersom det med sjukgymnast blivit så mycket bättre. Södermalm kiropraktor och rehab. Anslutna till FK.

 5. Jag har superkänsliga fötter, hatar hårda och obekväma skor. Vill helst gå på ”moln” och dessa från Scorette lever upp till det. Finns även i brunt.
  https://www.scorett.se/dam/skor/sandaler/bluebell-1063182

  Kan även rekommendera Reiker och i vissa fall Gabor. Båda har moderniserat sig de senaste åren måste jag säga. Annars finns det även en memory foam sula på Jerns för ca 120kr som jag har löpt och lagt i skor som inte riktigt är så mjuka som jag önskar. Jätteskönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.