Helgen som gick och veckan som är på gång

God måndag mina fina. Jag hoppas att ni haft en fin helg? För min del var den jätteskön där ute på landet. Vi lagade mat, drack vin, lyssnade på musik, pratade och i lördags natt lade vi oss i varsin sovsäck och tittade på stjärnorna.

De lyser ju så otroligt mycket klarare där det inte finns gatlampor och en massa hus, och precis så är det där jag var. En sån otroligt härlig känsla. Det blev dock för kallt och fuktigt så vi låg inte ute hela natten, jag gick nog in vid tvåtiden.

Ja det blev klänning och röda läppar i lördags trots att vi befann oss i renoveringsbråte på landet. Men gillar att göra mig fin ändå.

Det verkar ha varit en helg för kärlek, jag har sett att flera av mina vänner på Facebook (som jag känner i verkligheten också) har gift sig (4 par tror jag) och några har förlovat sig. Så härligt, grattis till er alla och leve kärleken. Även om jag har svårt att tro på den emellanåt så ser jag ju att den finns lite överallt.

Men jag har också jazzat runt osminkad i pyjamasbrallor och flätor ❤️

Den här veckan blir det att fixa några läkartider så jag kanske kan få bli frisk nån gång, det blir en tur till af, och sedan ska jag jobba också. Onsdag till fredag är det Aftonbladet igen.

Men jag har några kul saker också instoppade i agendan, som Norra Brunn på onsdag då min barndomskompis Jörgen Sjöberg uppträder tillsammans med Carl Stanley som jag tycker är en av sveriges roligaste stand-uppare. Och så var det en till, glömt just nu. Det ska bli skoj. Och på fredag är det pressmöte då Pürminerals presenterar nyheter.

Jag vill gå på bio också. ”It”, eller ”Det”, verkar spännande så den vill jag se. Det är några av mina planer för veckan, och om jag är pigg nog blir det en sväng till gymmet också. Jag måste komma igång.

Jag har även tankar på den där loppisen, eller bloppis. Jag vet inte hur jag ska göra. Helst hade jag bara velat ha en egen liten loppis där folk fick komma och köpa så jag slipper mäta, väga och skicka saker. Men var är ju frågan, var har jag en liten loppis? Knepigt.

Det var lite tankar inför veckan,
Kram på er kära läsare. 

 

Kolla mer

4 comments

  1. Håller med! Carl stanley är helg klart bland de bästa stå upparba!
    Har ni hört när han berättar om när han föddes? 🙂

  2. Jag röstar på bloppis 😉 bor i Gbg så det blir lite långt att åka annars 😛 du har ju köpt så himla mycket fint så jag hoppas några av mina favoriter är med isåfall 🙂 tack för en grym blogg <3

    1. Hehe, ja jag förstår det. Bloppis ger ju alla en chans. Kommer dock att ha riktig loppis också, fast i Osby den 8 oktober. Ta skor, väskor och tunga saker där. Men ska nog fixa lite bloppis innan dess också. Tack för berömmet och för att du läser. Kram! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.