Helgen som gick

Hej på er kära läsare. Har ni haft en bra helg?Min var ganska bra faktiskt. Fredagen blev dock inte alls som jag hade tänkt. Mina planer var inte desamma som den jag skulle träffat så det blev inget där. Lika bra det antar jag.

Men jag kände mig lite låg så jag drog iväg till Liljeholmen en sväng. . Och just när jag gick och kände mig lite ensam råkade min vän Tim komma ut från en butik. Det händer väldigt sällan att jag springer in i folk jag känner på stan, så det var otroligt passande. Tim som jag känt sedan 2003 och till och med bott tillsammans med något halvår. Vi gick och tog en kaffe och pratade och pratade som vi alltid gör eftersom vi ses ganska sällan. Det lyfte verkligen min fredag.

Lördagen, tja..det hände faktiskt inte ett dugg. Jag var i city och provade några plagg jag visar sen. Men när jag stod där på Indiska fick jag ett samtal av Miloo som undrade om jag ville komma hem till dem dagen efter (idag söndag alltså). Så i förmiddags fick jag ett nytt samtal från Miloo som undrade om inte hon och jag kunde hänga själva. Utan morsa och lillsyrra. Vem säger nej till en sådan dejt? 🙂

Supermysig dag med lite shopping och fika innan vi drog hem och åt tacos tillsammans med lillasyster och mamma.
Så min helg blev fin allt som allt 🙂 Hoppas att ni också haft det bra och är laddade för en ny vecka. Det blir nya klädtips, smink, parfymer och annat här i bloggen.

Puss, kram och sov gott

Kolla mer

2 comments

  1. Åh vad mysigt att du har ett ”bonusbarn” som du kan låna. Det har jag också (inga egna) och det kan verkligen värma och lyfta ens humör och hjärta!!!

    1. Ja det är supermysigt att hänga med både Miloo och Noomi. Och Marika såklart. Har man inte egna är det bra att kunna låna barn ibland 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.