Helgen i bilder

Godkväll mina fina! NU äntligen blir det ett blogginlägg efter flera dagars uppehåll. Ni som har mig på Instagram har sett att jag varit lite upptagen med kompisar i helgen så jag bestämde mig för att helt enkelt vänta med att blogga tills jag hade mer tid, istället för att stressa ihop något.

För det var så att i fredags träffade jag min vän Stefan som jag varit kompis med i snar 43 år. Sen vi var 3 och nästan tre alltså. Då blev vi grannar och gick sen i samma klass och har haft kontakt till och från även efter gymnasiet. Nu kom Stefan upp hit för att gå på musikalen Book of mormon, samt träffa släkt och vänner.

Och gissa vem som hängde på till China teatern? Jadå…moi!

Det här är Stefan. Först fixade jag chili con carne här hemma och så tog vi ett glas vin (bilden från i söndags) innan vi tog taxi till teatern.

Jag har lyssnat på musiken från Book of mormon ett bra tag nu, fast från originaluppsättningen från Brodyway. Så jag hade ett hum om vad den handlar om. Jag var lite skeptisk till att det emellanåt ganska grova språket skulle kunna översättas till svenska. Och så tänkte jag…kan Per Andersson verkligen göra Josh Gads tolkning rättvisa?

Både översättningen, ensembeln, musiken och humor var så jäkla bra! Och det är alltid extra roligt när skådisarna kommer av sig lite och inte kan hålla sig för skratt. Det hände flera gånger och då gick publiken också igång lite extra.

Efteråt tjoades, visslades det och de fick stående ovationer. Jag älskade det här och kommer att se den igen om jag kommer till London eller New York.

I pausen blev det champagne.

Efter teatern mötte vi upp de här två skåningarna som var på besök i storstan. Markus och Nils-Erik. Den uppmärksamme kanske känner igen dem och ja, för ganska exakt ett år sen var de här uppe och vi hade sketkul och så hängde jag med dem på kryssning.

Efter restaurangen stängde drog vi hem till mig och babblade, drack vin, dansade och sjöng till sju på morgonen. Och snapchat såklart 😛

Rart va?

Den där face swapen är så jäkla obehaglig. Jag och Markus sa att vi ska inte skaffa barn, jäklar vad fula de skulle bli!

I lördags var jag bara trött och hade så ont i huvudet att det kändes långt ut i håret. Så det hände inte så mycket. I söndags var det vasalopp så vi åt en sen och lång frukost runt lunch.

Och så träffade jag Stefan igen. Vi gick till R.Madrid för lite tapas. Ja jag gillar verkligen det stället. Ligger på Hornsgatan och väl värt ett besök tycker jag.

Ja det var min helg det. Nu lovar jag att återkomma till mode, skönhet och annat.
Puss o kram

Kolla mer

4 comments

  1. wonderfuⅼ issues altogether, yоu just received a new reader.
    Wһat might you suggesdt about your publish thazt yyou
    made some days in the paѕt? Any sure?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.