Helgen är kommen och med den en slav

happy-friday-let-the-weekend-begin-quote-1

Hej vänner! Nu är det fredag eftermiddag och nedräkning inför helgen. Jag har inga direkta planer för egen del. Tror jag, det känns som om jag kan ha glömt något eller någon, men jag hoppas att den personen påminner mig i så fall. Men jag tror inte det. En dejt hade varit kul för det var längesen nu. Så jag kikade in på en dejtingsida jag är med på, jag tänkte att man vet ju fasen aldrig alltså. Prinsen KAN ju ha hittat mig där. Men nä. En av de som skrivit var en som vill bli min slav. Jag fattar inte vad det är för fel på män? Eller snarare varför så många knäppgökar dras till just mig?

Dagens kap ville alltså vara min slav(jag har fått massor av slagförfrågningar, vad är det i min personlighet som lockar just slav-män?). Han ville betala mina räkningar (med egna pengar kan en undra, det kan han väl få om han så gärna vill det…), laga mat, städa, servera, massera mina fötter och vara min fotpall. Jodå…Han kräver inget tillbaks skrev han. Inte sex eller så. Om det nu inte skulle vara vad jag krävde. Han kan gärna gå i koppel också. Va fan! Var finns alla normala män?

Jag har fått frågan om vad jag söker och det är just en normal man. En rolig (det är förvisso roligt att ha en kille som fotpall, jag skulle nog fnissa ihjäl mig), snygg (nej jag kräver inte modellsnygghet men jag vill inte ha nåt roadkill heller), social (inte klängig dock), allmänbildad (jag vill kunna diskutera mer än vem som leder allsvenskan) man i lagom ålder (jag får mest förslag från killar under 26 eller över 51. Inget fel alls på en man över 50 förvisso, bara han inte hunnit bli gubbe redan).  Och manlig ska han också vara. Jag (och förmodligen resten av Sveriges kvinnor) avskyr när en man pratar med Nasse/Nalle Puh-röst utan att vara ironisk, utan försöker vara gullig. NO! Bort! Sluta!

Ja lite så vill jag nog ha det. Eller så får jag väl ta slaven då. Jag behöver faktiskt få det städat här 😉

Puss och kram på er /Louise

Kolla mer

9 comments

 1. Men herregud vilka stolpskott !
  Har du varit på soultrain på cafe opera? Fredagar 16-20 så bra mest folk mellan 35-55 och så skön stämning och folk pratar med varandra. Har träffat många härliga människor där.

 2. Kan inte alla män vara lite mer så! Jag menar att vilja betala räkningarna, städa och massera. Han blir säkert en vanlig soffpotatis så fort han är i ett förhållande…

 3. Hahaa, vilken deja vu jag får av dethär inlägget! Jag har också en gång i tiderna fått idiotiska telefonsamtal av en man som ville komma och vara min slav på min dåvarande arbetsplats (jobbade då som gyminstruktör på ett gym för damer). Han lovade till och med SLICKA toalettstolarna rena!! WTF ÄR DET MED ALLA DESSA PERVERSA MÄN??

 4. Haha, då är min man min slav tydligen 🙂
  Allt utom fotpall och koppel 😉
  Är det verkligen så svårt att träffa nån i Stockholm?
  Jag har aldrig bott där så jag vet ju inte.
  Men funkar inte vanliga mötesplatser som krog, bibliotek, café, parken, vänner mm.
  Har du testat speedway dejting? Verkar lite coolt!
  Trevlig helg!

 5. Assåå det här inlägget fick mig att garva högt 😀 Du är ju för rolig! Roadkill! 😀 Vilket ypperligt tillfälle till lite grävande journalistik Louise – det här kan ju bli hur bra som helst. Och så får du städat hemma… 😉

 6. Har du numret till slaven?
  Behöver få städat här hemma då min tvååring kladdar och stökar ner överallt.
  Pengar, fotpall, massage…varför inte?
  Har hundens gamla koppel kvar så bring me!
  Min make säger att det är helt okey att adoptera denna slav så vi får lite ordning här hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.