Hej mitt vinterland

Hej vänner,
Nope, jag har inte kommit in på bloggen via datorn än, därav lite kass uppdatering då jag blev så förbannad igår (läs torsdag för det är idag tills man lagt sig och vaknat på morgonen, oavsett hur dags man lägger sig) när det inte funkade att jag inte testat idag. Nya tag imorgon!

Idag var jag först på ett möte i Skogskyrkogården och jisses så härligt det var på vägen dit. Sol, blå himmel och gnistrande vit snö. Precis så ska vintern vara! Ni som följer mig på Instagram har nog redan sett bilderna men för er andra kommer lite Stockholmsvinter.

20130119-011842.jpg

20130119-011913.jpg

Eftersom det var gött väder gick jag en runda på stan efteråt. Dels i city,men även en sväng på söder innan jag stampade hemåt. Det blev några avstickare in i butiker för att värma mig. Här är ett par saker jag fastnade för.

20130119-012208.jpg Stjärnor från HM. Kostar 79:- och är riktigt fint. Både nu och jag kan se hur snyggt det kommer stå sig till det mer pastelliga modet i vår. Några stjärnor bryter det rara utan att vara dödskallehårt.

20130119-012623.jpg Effektfullt till den glesstickade tröjan från HM+. Jag ser ut att flyta ihop med bakgrunden här så ni får rita upp en streckad linje där jag börjar och slutar liksom. (det fina vita larmet ger ju en hint)

20130119-013518.jpg

20130119-013542.jpg Skinnjackor, äkta som oäkta, lär bli stort i vår. Den här från HM+ . Kul att de faktiskt gjort några för oss som drar större storlekar också. För er mindre kommer det finnas en uppsjö att välja mellan(bland annat de jag visat från ginas showroom). 599:- för denna.

Nej nu ska jag sova, ni får fler bilder imorgon. Puss på er

Kolla mer

6 comments

    1. Är också sugen. Finns örhängen också men jag fastnade mest för halsbandet. Tror att det får bli ett sådant för mig 🙂

  1. Det såg snygt ut med snön. Själv är jag bara glad det inte är nån snö var jag bor.
    Jag måste komma till Stockholm igen känner(läser) jag. Kollar mera o närmare i på o runt om i stan. Men på sommar’n. Sist jag var där va det mars.

    1. Ja det är tacksamt att fota vinterbilder 🙂 Jag har lovat komma med en liten guide över platser och ställen jag gillar med Sthlm så där kanske kommer något tips inför ditt nästa besök. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.