Hata mig inte nu men…

Jag vet att många gillar att ha leggings under kjolen men snälla, sluta med det. Varför har man det? Det är bland det mest osmickrande som finns. Vaderna ser tjockare ut än vad de behöver med sånahär tingestar på benen. Nu verkar de inte ha det i några kataloger heller längre så jag hoppas det här modet är över, förbi och begravt . Om det skaver mellan benen så ha ett par cykelbyxor under, det vill säga ett par som är kortare än kjolen. Om det är pga åderbråck eller nåt, skit i det! Leggings som slutar på vaden misspryder mer än åderbråck, jag lovar. Jag har själv ett par sånahär som jag använt en gång. Tycker inte det är snyggt någonstans. Fast vill man se kortare och bredare ut och göra vaderna större är det okej antar jag. 

Låt detta "mode" vara över nu.

Kolla mer

19 comments

  1. Jo jag vet att många älskar sina tajts och man ska ju ha det man trivs i. Var bara tvungen att säga ngt om det innan säsongen börjar och folk känner sig specifikt träffade. hehe. Kram

 1. Jag klickar precis hem några.
  Trinny and Susannah, Susannah sa nämligen igår till mig att: you can pull them off, (såsom i att du kommer undan med det), i look like shiit in them.
  så jag tänker fortsätt med dem, bara ha en annan kvalisort mot de jag har! =)

  1. Haha, ja bara man trivs så kan man gå i joggingbrallor på stan. Jag bryr mig egentligen inte vad folk har på sig men sen om jag tycker det är snyggt är en annan sak 🙂

 2. Hihi, jag håller med. Det är lite (förlåt) bonnigt över det.
  Då tycker jag nästan att det är bättre med hellånga leggings.
  Hoppas att du har haft en skön onsdag och hunnit njuta lite av solen.
  Jag såg den i alla fall lite genom fönstret. 😉

  Kraaam H

  1. Absolut att det är bättre med hellånga, de hugger inte av benen på samma sätt. Fast då kan man ju lika gärna ha strumpbyxor tycker jag. SÅ mycket svettigare blir man väl inte om fötterna av att det är fot på tajtsen? Jag förstår inte vitsen även om många verkar älska sina tajts/leggings eller vad man nu vill kalla dem. Nope idag har jag inte njutit av solen men jag hoppas göra det imorgon. Njuter av mjölkchoklad med mango istället nu. gott! Ha en luvely kväll. Kraaam

 3. Håller med, ser för jävligt ut. Likaså borde det var böter på att ha vanlig bh under brottarlinne/halterneck. Jag har lust att gå fram o klippa av dem. Det finns så mycket enkla ombyggnadsbara bh:s idag så det behöver man gå omkring med. Över min döda kropp att jag skulle göra det. Ha en skön afton!!

  1. Haha, det var ord och inga visor, gött. Och ja, små saker gör så mycket för helheltintrycket. Folk får älska sina leggings och jag får tycka det är missklädsamt. Lär nog återkomma med fler saker jag hissar och dissar. Ha en skön afton du också 🙂

 4. Hej och hå! Har just kommit hem från jobbet och hittar denna intressanta leggingsdebatte! Jag älskar leggings, gärna med avslut lite under vaden, i olika fina färger som jag matchar till mina älskade tunikor, detta bär jag så fort det blir lite varmt på våren och ja! jag är bonnig (har varit bonde förut vilket var mitt drömjobb : D ) Folk får gilla vad de vill, det är helt ok. Men kjol utanpå blir kanske tårta på tårta… Ha en bra kväll!

  1. Ja det är nog ett plagg många älskar eller hatar. Men dock, ett plus till tunika, det är bättre än till kjol för det kapar inte lika mycket. Jag älskar mina joggingbrallor och lär fortsätta ha dem i tid och evighet amen. Fast inte bland folk, men ändå.

 5. Äntligen någon som har samma åsikt om leggings som jag, tack! De är absolut inte smickrande för någon varken smal eller kraftig. Så jag håller med, sluta använda leggings! De finns strumpbyxor. Tack!

  1. Camilla: Det är en känslig fråga det där för jag tror de flesta av oss har flera leggingsälskare i sin bekantskapskrets men, nä..nu har jag varit tyst i flera år om detta fula plagg. Dags att slänga in dem i mörkaste hörnet av garderoben. Eller ha dem som korta långkalsonger på vintern, bara de inte syns längre.

 6. Jag älskar tights och har det jätteofta. Dock inte sådana osmickrande som på bilden. Vita genomskinliga och vadlånga… nej de gillar inte jag heller. Men låt folk ha vad de kläder de vill på sig. Värre då när det fattas kläder, som kärringar utan BH som har värsta hänpattarna( jag börjar själv närma mig den kategorin) Man kan inte rå för sin anatomi men så ofräscht att se ”konsumkassarna” dingla nere vid magen.

  1. Clara: hahaha, ja där håller jag med dig förbehållslöst. Det är så otroligt ofräscht när brösten hänger och slänger neråt magen. Och självklart får folk ha tights hur mycket de vill, men jag tycker inte det är snyggt. Jag har ju själv kläder som folk säkert inte tycker att jag ska ha men det skiter jag i. Ha en go torsdag.

 7. Åh jag ska köpa massor av leggings att ha i sommar så jag kan reta gallfeber på dig. hahaha 😉 Puzz

 8. jag har det under kjolar för att det blir så klibbigt och skaver på låren när det är varmt ute annars 😛 men nu i sommar kör jag på att ha cykelbyxor under istället så syns det inte haha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.