Härligt blå klänning och långkofta

Eftersom jag lade ut en klänning från Indiska på Instagram häromdagen och fått en del frågor om den så kommer den så klart upp här också. Jag glömde bara att fixa det häromdagen.
img_9092.jpg Den här omlotten alltså. Den som brukar återkomma varje säsong i olika färger. Den här blå gillar jag verkligen, en av de finaste i mitt tycke. LÄNK här.
img_9095.jpg Klänningen finns dock bara i S, M Och L. Men large funkar tycker jag nog även om jag alltid annars drar xl hos Indiska. Dock kan det behövas linne under om man inte vill visa bh-kanten som jag gör här. Men jag var helt enkelt för supervarm för att ta på linnet jag hade tagit in i hytten.

img_9083.jpgOch när jag ändå är inne på blått så får ni en långkofta också. En gosig en i fin nyans. Jag är inne på långkoftor i höst. Gärna med blanka brallor till som kontrast. LÄNK 

img_9087.jpgEller till blå jeans. Givetvis. Eller över en klänning. Kanske till jeanskjol och topp?

Kolla mer

6 comments

  1. Vilken inspirerande blogg du har och absolut den pepp jag behövde inför min Cypernresa. Skiter fullständigt i att jag inte gått ner så mycket som jag skulle vilja, jag tänker ändå ha på mig min sjukt snygga tajta klänning som visar både min väl tilltagna rumpa och lika stora mage….och jag ska både sola och bada utan minsta skam i kroppen 😀 Tack, underbara kvinna för du bjuder på dig själv och peppar alla oss andra genom denna blogg.
    All kärlek till dig <3

    1. Hej fina Marita! Å vad glad jag blir av dina ord! Dels för att jag lyckats peppa dig och dels för att du ska sola, bada och njuta utan skam. För det ska du absolut inte ha! Du betalar för en resa, den är för DIN skull. Så låt inte andra begränsa din njutning utan ha kuuul! Du kommer äga hela Cypern, det är jag säker på. Kärlek tillbaks till dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.