Härliga vänner och bloppistid

Hej på er!

Jag har ju lovat er bloppis och den är nääästan klar. Det blir 7 klänningar, en jacka, en kappa och en blus. Jag ska bara fippla lite till med den. Så istället för att lägga upp den sent nu när flera av er kanske lagt sig så sätter jag starttid klockan 11 imorgon förmiddag(ons alltså).

Vet ni, ibland kan man ju tvärtröttna på Facebook och andra sociala medier. Det är så mycket perfekt yta att det står en upp i halsen. Men ibland är det extra bra att ha sina vänner lättillgängliga där. Som idag när jag började ifrågasätta hur andra egentligen uppfattar mig. Om det jag trott inte alls stämmer. Detta efter några som inte känner mig gjorde en snabb bedömning. Jag ska inte gå in mer på det just nu, men jag blev lite sänkt och frågade rakt ut på Facebook om det jag hörde stämmer? För visst kan det vara bra att utvärdera sig själv också utifrån okändas uppfattning, de kanske har flera poänger som man själv inte insett?

De som känner mig kände inte alls igen det där med sorgsen(jag har ju berättat lite om att jag inte mår speciellt bra just nu så det intrycket kanske stämmer till viss del), sval, utan energi och ganska tyst och anonym. De ser mig istället som rolig, finurlig, go, kärleksfull, full i fan, glad lurifax med stort hjärta. Så fina ord att jag blev helt varm. Och det är ju de som känner en vars åsikter väger tyngst.

Så om ni ibland tvivlar på er själva, ta era vänner till hjälp. Samma sak med saker man är bra på som man alltid ska svara på när man är på anställningsintervju. Ibland står det ju still när man ska komma på bra saker. Då är det jättebra att ha frågat vänner och bett dem ge ärliga (det vill man ju alltid ha så det är egentligen självklart) omdömen.

Tack och lov för ärliga, härliga vänner och att få feedback på Facebook <3

Nu ska den här kolla klart på Hawaii Five-0 och sedan sova.
Nattinatt och stor kram! /Louise

Kolla mer

4 comments

 1. Jag är en storlek L/XL typ 46/48. Jag jobbar på kontor o tycker det är svårt att hitta bra kläder. Vi kör inte kostym eller så men snäppet under eller vad man ska säga. Har du några tips? Ett inlägg om snygga kontorskläder kanske? 🙂 tack för en underbar blogg o att du är du! Du inspirerar!

 2. http://www.expressen.se/noje/top-model-letar-efter-kurviga-tjejer-i-sverige/

  Jag är emot modelbranschen allmänt men detta var en trevlig nyhet! Vi läsare vet ju vem vi vill ska söka 😉

  Till Lina: Jag jobbar också på kontor och är klädd snäppet under kostym. Jag hittar en hel del kontorskläder på zizzi på nätet. Dyrt men bra och ofta kampanjer.
  Annars handlar jag i Danmark (bor i Malmö) och Tyskland när man har vägarna förbi. I Sverige är det svårt! Lindex och zizzi är ungefär där jag kan handla. Är någon storlek större än dig.

  Ha det fint!

  1. Ja det är kul att de kommer att visa att även tjejer i storlek 42 är snygga. Men det är inget för mig då de som sagt söker tjejer i storlek 42 (inte så värst stora med sndra ord) och minst 173 cm. Så jag är way för tjock och kort.
   Kul att du tipsar Lina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.