Härliga tider, strålande tider

Det är lag med tacos på fredagar tror jag.

Just nu dansar och sjunger jag med dammtrasan och sugaren i högsta hugg! Jag är på så jäkla strålande humör idag. Jag känner mig pigg för första gången på länge (den där läbbiga myco plasman har ju stoppat det) och är så glaaaaaad 😀 Jag har vinyl 107 på radion och lyssnar på gamla klassiker. Visst ska det vara sådan musik när man städar? Det blir liksom roligare att dansa loss till lite James Brown och yla med i Brown eyed girl samtidigt som man putsar speglar. Oh, nu är det Dire Straits…yeah. Jag ville inget speciellt med det här inlägget, bara försöka dela med mig av lite energi. Nu ska jag och dammsugaren rocka vidare så jag hinner göra ärenden innan Jessica kommer för de klassika fredagstacosen. Det känns nästan ironiskt att äta tacos på en fredag nu, haha. Jag kommer dock inte kalla det för ”fredagsmys” då jag tycker illa om det ordet.

Ikväll får ni som följer Let’s dance se Figge dansa. Vi slog följe till t-banan igår och han berättade att han inte har lika ont längre så det lär bli finfint ikväll. Sketans att han inte är med och tävlar dock för jag tycker fortfarande att han var hästlängder bättre än de två finalparen.

Puss, kram och solsken från mig!

Kolla mer

9 comments

  1. Åh, vilket inlägg! Hallelulja! Sitter med alldeles för svår inlämningsuppgift (komvux. samhälle b. ((frivilligt.. what?!)) bläää.) och drar mig i håret. Tog en paus och gick in på favvobloggen och fick läsa det här. Nu jäklar jag jag ge gärnet, sen blir det helg! Tack snälla du för inspirationen, ha en grym helg och smaklig tacos!

    1. Maja: Å så härligt att min lilla pepp funkade! Ja ge järnet så kan du slappna av sen:) Det är så skönt att få saker ur världen, som min städning. Nu ska jag gå iväg och skicka en massa skit till bredbandsbolaget som jag haft i flera år. Nu jäklar ska det väck! Seeen är det helg. Ha en jätteskön helg. Kram på dig!

  2. Hittade din blogg av en ren slump när jag googlade på mode i lite större storlekar. Såg att vi hade samma storlek i kläder och jag blev så glad för de kläder jag hittar i affärerna är bara tant kläder. och med hjälp av dina inlägg så har jag fått inspiration när jag ska ut och handla kläder. Innan tyckte jag det var en ren plåga att hitta kläder men med hjälp av dina inlägg så blir det mycket roligare. Jag går på kortison och har svullnat upp rejält och mått dåligt psykiskt av att jag gått upp i vikt. Har inte velat se mig i spegeln men tack vare dig och din blogg så har jag hittat det fina i mig själv trots vikten. Ville bara säga det till dig så du vet att din blogg har en stor betydelse för mig och säkert många många andra så fortsätt att vara den du, du gör ett jättebra jobb här inne! Tack för du bjuder på dig själv till oss andra. Stor kram Annelie Thelin

    1. Annelie, jag blev tårögd av din kommentar. Så glad! Jag läste den högt för en kompis som också tyckte det var så fint skrivet. Hon tyckte att jag ska spara alla fina kommentarer jag får och ta fram dem under grå dagar. Och det ska jag. Jag är väldigt glad om jag kunnat inspirera dig att hitta det fina i dig. Det är precis det jag försöker förmedla. Att jag på mina bilder tar fram det som är fint med mig och att ni kan göra likadant. Jag skulle vilja träffa er allihop och ge er en så stor kram jag bara kan! Det kanske jag borde försöka få ihop. En liten bloggträff på en uteservering i vår. Kunde vara jätteskoj! Kram finis.

  3. Louise! Läste kommentarerna i går, men är glad att det verkar bättre nu. Härligt inlägg, det här! Blev sååå sugen på tacos! Jag hoppas att du inte tar åt dig när människor missunnar dig att glänsa i din bloggvärld. Tänk tillbaka på skoltiden och all textkritik vi fick öva på att ta. Och vandra vidare lite starkare. Kram Anna Maria

    1. Anna Maria: Det kändes riktigt härligt att kunna skriva ett positivt och glatt inlägg där jag mår bra och verkligen menar det 😀 Nej de där människorna får hålla sig till det de gillar och så får de som gillar min blogg läsa den. Textkritik kan vara givande men inte personliga påhopp som de ägnade sig åt. Men som sagt, skit samma. Jag tänker inte bry mig om energitjuvar mer 🙂 Stor kram!

  4. Åh va härligt inlägg!! Och va glad jag blev av att läsa nedanstående kommentarer och vilken louiseeffekt som sprider sig, ta åt dig av äran och boosta ditt må brakonto! Du får uppdatera mig i morgon på senare tidens händelser men tills dess hoppas jag du dansar vidare i söta drömmar med en fin prins som sveper med dig… Puss och kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.