Härliga nyheter för sminkälskaren

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Innan jag drog ner till Osby för att fira påsk med familj och släkt så var jag på pressvisning. Det var Pür minerals som släppte ett gäng nyheter. Så jag stegade iväg för att kolla in dessa.

Det var påskigt och fint som alltid på Krafts kontor på Skeppsbron. Vi bjöds på bubbel, godis och snittar.

Jag hade kunnat äta hur många som helst av dessa små godbitar.

Och så har vi då sminket. Den här paletten alltså. Den är så jäkla fin! Kostar 475 kr.
Länk palett Visionary.

Gillar ni skimrande, glittrande skuggor så är den här absolut en palett att överväga. Jag gillar färgerna som går åt guld, rosa och lila. Perfekta vårfärger. Och så det skimrande då. Jag tänkte visa en sminkning när jag använder den här fina.

Fransprimer. Det är något man ofta sett i såna där mascaratuber med två ändar – en svart och en vit. Jag gillar inte riktigt såna där man SKA använda den. Men jag gillar att ha en primer. För den ger verkligen en extra skjuts åt ögonfransarna. De ser både tätare och längre ut om man kör en primer under mascaran.

Den här heter Fully charged, kostar 275 kr och är i samma serie som mascaran med samma namn. Och den älskar jag. Dock är den slut, men den är ett tips för den som liksom jag gillar att prova nya mascaror i jakten på den rätta. Den som ger ultimata längden och tätheten. Länk Fully charged lash priner.  Länk mascara.

Givetvis funkar primern även under andra mascaror.

Och så har vi lippisarna då. Flytande matta läppstift som sitter som berget.

På ena sidan sitter färgen, som alltså ger matta läppar. Men om man inte gillar det (jag är personligen inte så förtjust i matta läppar), så finns det en läppolja på andra sidan som har fuktgivande ingredienser som agave, plus att den ska plumpa läpparna.

Jag vet inte om mina läpppar blir speciellt plumpade, men jag älskar de här. De doftar underbart av kokos eller nåt sånt, färgern är snygga och de sitter bra. Jag har testat två nyanser – ”girl cruch” och ”single 4 tonight”. Superfina, och på mig blir de allra finast om jag blandar dem tycker jag. Vill ha fler färger! Kommer kosta ca 295 kr och finns i butik från 1 juni.

Sedan har vi foundation sticks. De här hann jag inte klämma och känna på så mycket (jag fick hjälp med det där trista under ögonen som kliade, fjällade och rynkade sig så jag var lite busy med det). Men jag kommer få hem en att testa så det ser jag fram emot.

De här foundationsticken finns i 24 olika färger, så de flesta lär nog hitta just sin nyans. Jag minns inte vilken färg jag fick, men jag tror det är medium. Jag fick hjälp med att hitta den rätta för mig. Återkommer när jag testat. Kommer kosta ca 495 kr och finns i butik från 1 maj.

Och en bild på de snygga tjejerna som presenterade produkterna. Lynette Cole som är talesperson för Pür minerals och fd Fröken Usa. Trevlig och snygg så man dånar. Och så har vi Therese Jirving som är pr manager för Kraft och product manager för Kraft Haircre. Gulligaste tjejen ska ni veta!

Det var några nyheter. Hoppas ni gillar. Det gjorde jag.

Puss & kram

Kolla mer

5 comments

 1. Hej,
  Har du provat mascaran Magna från Idun Mineral? Den är kanon! Jag är precis som du tokig i mascara och har provat det mesta. Bra pris också, om man beställer på nätet från Apoteket Hjärtat kostar den 159:- (på apotek 219:-) Tror du skulle gilla den 🙂
  Passar på att tacka för en himla bra blogg när jag ändå skriver. Gillar dina klädtips och gillar även dina mer personliga texter, tycker du är modig många gånger som är så ärlig med vad du känner och tycker!
  Ha en fin helg!

 2. Hej,
  Du har säkert skrivit om märket Palins tidigare, men är nyfiken på om du testat deras primer och cc-creme?
  //Camilla

  1. Hej Camilla. Njäe, Palins har jag inte hört om faktiskt. Menar du kanske Palina? Av dem har jag bara testat krämer och dem älskar jag! Men tror inte jag fått tillfälle att prova sminket. Ska se om jag kan ordna det och återkomma. Kram

 3. Hej Louise!
  Jag undrar om du har provat någon ekologisk hudvårdsserie och smink. Har kollat och det finns en hel del att välja på som Maria Åkerberg. Estelle & Thild m.m Jag har en känslig hy så det måste vara något som är snällt mot huden. Tack för en fantastiskt bra blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.