Härlig kärlek och jävla bitches

Den senaste tiden har jag mest lagt upp inlägg om kläder här i bloggen. Och några med skönhet. I vanliga fall brukar jag ju också blanda en del med mående och åsikter om högt och lågt. Men det har varit lite sparsamt med mer personliga inlägg ett litet tag. Ibland vill man ju skriva av sig hur man mår och sådär, och ibland är det något man helst håller för sig själv.

Mitt mående är väl sådär just nu. Men jag jobbar på det. Både knopp och kropp ska få sitt. En del av mig som får kärlek och omtanke är hjärtat. Det känns bra mitt i allt annat. Att ha någon jag älskar, som prioriterar mig, som finns där för mig. Någon jag skrattar och fånar mig med. Som jag har diskussioner med. Någon som lär mig saker och som gärna lär sig av mig. Som jag pussar och får pussar av. Närhet. Värme. Någon jag känt i cirka 17 år, men som jag har massor av kvar att upptäcka med. Det här är på riktigt. Jag lovar att visa bild och sådär när tiden är rätt.

De flesta är glada för min skull. Det värmer. Sen finns det såna som gör sitt bästa för att förstöra. Svartsjuka elaka jävla bitches. Det gör mig så jäkla arg och ledsen. Att folk beter sig som grisar för att försöka få vad(vem) de vill ha. Såna människor har jag ingen som helst respekt för.

Det var en liten uppdatering av mitt liv nu, utan att gå in på för mycket. Ett stort fokus just nu är att hitta boende, så återigen – om ni vet någon ledig lya så hör gärna av er.
Kram!


Kolla mer

21 comments

 1. People are often unreasonable, illogical and self centered; Forgive them anyway.
  If you are kind, people may accuse you of selfish, ulterior motives; Be kind anyway.
  If you are successful, you will win some false friends and some true enemies;
  Succeed anyway.
  If you are honest and frank, people may cheat you;
  Be honest and frank anyway.
  What you spend years building, someone could destroy overnight;
  Build anyway.
  If you find serenity and happiness, they may be jealous;
  Be happy anyway.
  The good you do today, people will often forget tomorrow;
  Do good anyway.
  Give the world the best you have, and it may never be enough;
  Give the world the best you’ve got anyway.
  You see, in the final analysis, it is between you and you;
  It was never between you and them anyway.

 2. Härligt med kärlek ❤️
  Så glad för din skull 🙂

  Sååå djävla trist med bitches
  Men som sagt… KARMA

 3. Men varför erbjuder inte din kille dig att flytta in hos honom om du står utan bostad samt att du faktiskt står utan bostad för att du valde att stanna i Malmö för att du hoppas på en framtid med honom. Låter som att du vill satsa på detta mer än vad han vill

  1. Ja det är inte för att vi inte vill flytta ihop, för det vill vi. Det funkar bara inte just nu. Går inte in mer på det än så. Men du kan vara säker på att vi vill detta lika mycket.

 4. @Ellen: Ja, för det vet ju såklart lilla, klipska du allting om? Gulle dig som så gärna vill sprida din visdom i Louise blogg. Puss puss!

 5. Det är en ursäkt som inte räcker till. Vill han bo med dig så skulle han göra det oavsett barn som är inblandade eller inte. Man får det att FU ja för att man älskar varandra.

 6. @Anonym/”Ellen”/Bitchen:

  Jag skrattar så att jag gråter! 😀
  Så genomskinlig kommentar!
  Samtidigt tycker jag lite synd om dig. Skickar en stor styrkekram och hoppas att du hittar lite lycka i ditt liv. Också. Inte bara hat och missunnsamhet.
  :-*

 7. Men var en riktigt vän och få henne att inte se blint på relationen. Hon hade alla gånger erbjudit honom plats att bo hos henne
  Situationen var omvänd. Det vet ni.

 8. @Anonym: *Hela följarskaran hovniger och tackar för ditt goda råd* 😀

  Läs: Patetiska människa – marsch iväg ut på egna livsäventyr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.