Hårkväll med Glitter och Daisy beauty

Hej mina fina. Nu är det miss i nassa och jag kom hem från kvällens event med Daisy beauty och Glitter för någon timme sedan. Jag har haft en jättetrevlig kväll med ett gäng andra bloggare där vi frossade i smycken och håruppsättningar. Mat, vin och en jäkla massa skratt och fotograferande blev det såklart också. Vi är ju bloggare för 17!

Det var så kul att nästan alla tjejer släppte loss och lät frisörerna härja fritt och ge oss från helt galna till ganska sansade frisyrer. Om ni har Instagram och är nyfikna på bilder så är hashtaggen #db_glitter.

Nu låter jag bilderna tala. Och lite text. Men mest bilderna.

20130524-002446.jpg Jag föreslog 60-tal och volym. Såhär blev det.

20130524-002553.jpg Bakifrån.

20130524-002657.jpg På väg hem tog jag av smyckena.

20130524-002738.jpg Jag vill se ut såhär imorgon också. Misstänker dock att en natts sömn pajar det hela.

20130524-003039.jpg En av tjejerna fick en rockig Lisbeth Salander inspirerad uppsättning. Så cool!

20130524-003219.jpg Det var så roligt att de flesta av oss ville blir stylade.

20130524-003324.jpg I Glitters showroom.

20130524-003506.jpg Uppsättning pågår.

20130524-003540.jpg Gissa om det fotograferades under kvällen? Ja det gjorde det.

20130524-003639.jpg Kvällens fokus var på hår och håraccessoarer.

20130524-003737.jpg Blommor i håret var något de flesta av oss ville ha.

20130524-003842.jpg En krans som denna håller hela midsommarafton. När det väl var min tur att bli fixad fanns det en kvar. En tjej försökte sno den (hon visste inte att den var paxad)men jag tog tillbaks. Muhahaaa.

20130524-004109.jpgDet här diademet kommer först i juni men vore också perfekt till midsommar eller andra sommarfester.

20130524-004304.jpg Var ju tvungen att testa lite knäppa solglasögon.

20130524-004402.jpg Vin och buffé med en massa god mat fick vi också.

20130524-004516.jpg Finfina saker i goodiebagen.

20130524-004603.jpg Vi fick även behålla det vi stylades med. I mitt hår kan man hitta ett gäng donuts och klämmor dessutom.

Sov gott raringar! Puss o kram ❤

Kolla mer

23 comments

  1. Tack så mycket 🙂 Ja det var kul att testa något jag aldrig haft förut och se en annan sida(utseendemässigt) av sig själv.

   Jag har sett toppen och nypt i den men inte provat. Jag tror den kan vara fin till vanliga jeans helt enkelt. Själv hade jag nog föredragit den i trikå men det är ju en smaksak. Lindex har verkligen mycket roligt just nu.

 1. Åh, vad roligt det verkar ha varit och vilken läcker frisyr du fick! Inget man svänger ihop själv direkt.. 🙂

  1. Ja visst blev den fin 🙂 Jag försökte se hur den var ihoptråcklad när jag drog ut nålarna men insåg att jag inte är skicklig för att återskapa. haha.

 2. Tipsar om KappAhls kampanj idag köp 3 betala för 2 alla varor! köpte 1 dunväst och 2 par jeans för 900 kr!

  1. Härligt! Jag gick själv runt på det nyöppnade Kappahl som ligger på Sergelstorg igår. 25% på ett helt köp men jag hittade inget jag ville ha konstigt nog. Jo jeansen, men de finns inte i min storlek i hela stan, eller på nätet eller knappt i hela Sverige förutom i Kalmar av någon anledning. Spar på mitt presentkort tills jag hittar ngt jag verkligen vill ha.

 3. Gala!
  Synd att gå hem och lägga sig när man fått en sån snygg frisyr. Du skulle sova på en sån där stockliknande sak som geishorna har, med håret utanför liksom. 😉
  Vad härligt att bli så ompysslad.

  Kram och ha den bästa helgen! Själv sticker jag till Ljungby över helgen.
  /Helena N

  1. Haha, ja jag funderade över att sova med frisyren för den kändes ganska stabil. Men samtidigt spände det och så kände jag att nej…frissan passar bäst på kvällen, vad ska jag göra under dagen med en hövolm liksom? haha.

   Vad kul med Ljungby! Längtar själv neråt nu. Men i juni så!
   Ha det så härligt. Kram!

 4. Hej Louise

  Förlåt att jag skriver såhär i ditt kommentarsfält, vet inte riktigt varför jag gör det. Jag är alltid den som annars brukar peppa andra. Men idag går det bara inte.

  Fy fan vilken skitdag. Ligger hemma och är sjuk. Inte någon som ringer och undrar hur jag har det. Inte någon som frågar om de kan göra något för mig. Alla är så upptagna av sina egna liv. Jag har inga syskon, min lillebror dog när jag var 6 år. Den enda släkt jag har är mamma. Därför betyder de jag har runt omkring mig extra mycket. Jag försöker inbilla mig att jag betyder lika mycket för mina vänner. Men släkt kommer alltid före vänner. Det är jag smärtsamt medveten om. Det var verkligen inte såhär jag tänkt mig att mitt liv skulle se ut. Inga barn, ingen att dela livet med, nyligen fått diagnosen ADHD vilket gjorde att jag miste mitt jobb.

  1. Hej Anna. Ja det låter verkligen som en skitdag. Men man får ha sådana också. Jag har också sådana då jag tänker att ”är det bara såhär det ska bli för mig?”. Att mitt liv liksom inte är mycket att hänga i julgranen och börjar jämföra mig med andra. Då känns det riktigt överjävligt. Men oftast går ju de här stunderna över och kämparglöden kommer tillbaks. Jag tänker att nej nu jävlar ska det bli ändring på saker och ting, JAG ska ändra på dem!

   Vissa saker som partner och barn är det ju svårt att råda över men andra saker kan man försöka sig på att göra ngt åt. Berätta för vännerna att du känner dig ensam och bortglömd ibland. Inte för att ge dem dåligt samvete men för att säga att såhär är det. Jag tror att en del som lever med partner och barn tror att man som singel har så mycket annat för sig att de som ”är så tråkiga” inte är ett sällskap som är roligt nog för en singel som alltid är på jakt efter skoj. På riktigt tror jag att en del resonerar så. Att det inte är sant är ju en annan femma, men då får man berätta det för dem.

   Jag vet inte hur det är att ha diagnosen ADHD men för en del kan det nog kännas som en stämpel men även som en lättnad. Att man liksom inte bara inte är riktigt som andra alltid, utan att det faktiskt har en medicinsk orsak. Inte så att man ska börja skylla hela sitt liv på ”för jag har faktiskt adhd” som jag hört en del göra, men att man kanske lite lättare kan söka svar på en del frågor man har. Det låter ju galet att du skulle mista ditt jobb pga en diagnos, du är ju samma människa som innan diagnosen. Ifrågasätt!

   Jag hoppas att du piggar på dig under helgen, eller redan under dagen och att det kommer kännas lättare framöver. Kram! /Louise

 5. Underbar frisyr på dig Louise! 🙂 Lite sånt där omhändertagande skulle en trött ensamstående morsa också behöva hihi. Trevlig helg på dig!

  1. Tack Helena ♥ Jag blir rörd över att du skriver så fina ord till mig.

   Det är viktigt att stanna upp och reflektera över det som händer i livet, tankar och intryck. Men ibland gör det ont att se. Vem vill jag vara? Vilken är mitt verkliga jag? Vilka människor vill jag omge mig med?

 6. Snygg frisyr, gillar verkligen diademet( var det ett diadem) i första bilden, när kommer de släppa ut detta till butikerna, vet du det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.