Har jag nämnt att jag gillar Indiska? ;)

Hej hej. Alles gut? Jag tänkte visa några plagg till från Indiska innan jag hoppar i loppelådan. Det får bli lite mer om tankar och sådant en annan dag för klockan har redan hunnit bli halv tolv. Jisses. Vi kollade film och helt plötsligt var klockan sådär mycket. Gah! Men här kommer en provning i alla fall.

klanning1

klanning2Här har ni den där bladklänningen som jag även visat i linne. Jag blev blixtkär i klänningen och den hänger nu här hemma hos mig. Det blir kanske premiär imorgon. Jag har xl på mig. LÄNK

blus1

blus2

blus3Sedan har vi den här blusen. Också en jag fick starka vill-ha känslor för. Hade det inte varit för plånbokens magerhet hade den varit min nu. Har dock inte råd just nu. Men den är riktigt fin. Den är dock ganska smal i modellen till skillnad från många av Indiskas andra plagg. Den här är i chiffong och jag har en large på bilden men ade behövt en xl. Den var dock slut så därför provade jag den mindre. LÄNK

kjolblusKjol och blus i svartvitt. Både kjolen och toppen funkar finfint till annat, som till exempel svarta jeans eller en enfärgad svart topp. Länk till blusen. Länk till kjolen.

Puss, kram och sov gott.

Kolla mer

2 comments

    1. Hej Anna. Jag har inte testat Lindexkoftan men den ser ju ut att passa finfint till så kör på det, den är ju som du säger billigare så jag hade testat 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.