Här är väskorna!

Nu har jag klämt lite på väskorna Maria Montazami designat. Jag provade även armband och fick på Helena ett hundhalsband. Minglet var trevlig även om det blev lite kort eftersom jag var ute och vimsade och gick helt fel då jag trodde det var en annan adress som gällde. Plus att jag och Helena missuppfattat varann med tiden så den stackaren fick stå och vänta och vänta på mig. Usch vad jag skäms. Jag trodde jag var i tid, fem minuter före utsatt tid dessutom. Tills jag insåg mitt misstag med adressen…skit. Men när jag väl kom rätt var det folk och mingel. Tjejer, många tjejer. Jag tror bara jag såg två killar där och då var den ene fotograf…Jag missade att ta foto på vimlet men det kan ni säkert se på amelia.se. Här kommer i alla fall några bilder på kollektionen samt våra fina goodiebags. Jag blir som ett litet barn och helt överlycklig när jag får present! Yeees! (grattis till dig som vann valfri väska från MM-kollektionen förresten! Jag blev en smula avundsjuk får jag ju erkänna;))

Den mindre av väskmodellerna var min favorit.
Tofsarna är avtagbara vilket jag kanske föredrar. Det enda som är synd är att den långa remmen inte är tillräckligt lång att ha tvärs över. En stor väska lägger man ju mycket saker i så därför vill jag ha väskor tvärs över för att slippa ryggont. Så en justerbar axelrem vore toppen.
Här visar tjusiga Helena den stora väskan i vitt. Lite för stor för min smak för ju större väska jag har desto mer skit släpar jag runt på.
Bruna, svarta och vita it is.
Det här breda armbandet var jätteskönt. Inte så snyggt till kavaj kanske men till rätt kläder så var nog det här min favorit i kollektionen.
Riktigt snyggt armband med rejält lås (som inte syns men det lär ni hitta på andra bilder).
Se sicken söt jycke. Eftersom Helena inte har hund funderade hon på att skaffa ett sånthär hundhalsband till maken istället 😉
Marias version av humanityarmband. Med hennes bevingade exposed uttryck inpräglat.
Jag och fina Helena tog ett klassiskt "vi-tar-foto-på-oss-själva" kort.(gissa om jag blir peppad att köra igång med gi när jag ser mig själv se ut såhär..iooouu).
En jättesöt goodiebag man kan använda igen och igen. Jag ångrar lite att jag inte tog en röd-vit istället för den hade matchat en klänning som har just det mönstret. Helst ville jag ha en av varje men konstigt nog fick jag inte det. Måste lära mig flirta bättre, hehe.
Förutom två nummer av Amelia innehåll påsen det här 😀
Den här beiga armbandet blev jag jätteglad för!
Det här fina blå pärlarmbandet låg i den lilla sidenpåsen.
En ny mascara att prova!! Det är skitroligt att testa nya mascaror. Jag har aldrig testat någon från Oriflame men jag återkommer med recension när jag provat.

Kolla mer

6 comments

 1. Tack för en jättemysig stund igår snygging.
  Men du! jag är inte nöjd, för jag behöver mer tid med dig och vi har mycket kvar att avhandla 🙂 så nästa gång kräver jag en helkväll 😉
  Njut av helgen nu. Är det på måndag du kör i gång?
  PS! Är det OK att jag lånar ett par bilder av dig från gårdagen? Lovar att länka!
  Puss Helena

  1. Helena: Tack själv goaste du! och förlåt igen för min klantighet med att ranta runt halva stockholm innan jag hittade dig. Och ja, absolut att vi måste ha en helkväll! Med massor av vitt vin den här gången! 😉 Ta så många bilder du vill! Och ja, på måndag börjar allvaret, då ska dubbelhakan bort!
   Ha en helfin helg gumman.
   Puss o kram

 2. Men vad snygga väskorna va! Iallafall de svarta och bruna, har lite svårt för vita väskor av nån anledning. Den du håller i högst upp va ju jättefin =)

  1. Emma: ja de var finare än vad jag först hade trott. Mycket för att de var otroligt mjuka och att man kan ta bort tofsar och sånt om man tröttnar. Jag är inte heller ett fan av vita väskor. Tor inte jag har en enda faktiskt men ville ändå visa för de som diggar såna.

 3. Jag gillar den du bar i brunt tror den stora kostade 4500 kr , får väl se när dom kommer i affären om jag skulle trivas i den ….ha en fin dag kram

  1. goldheart: Skinne är verkligen mjukt och fint fast för mig är det för dyrt. Jag har inte råd med så dyra väskor. Men den som har en slant över kommer säkert att gilla dem 🙂 (fast jag hade ju gärna sett reglerbart axelband då som sagt). Ha en fin dag du med. kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.