Här är jag igen!

Hej mina vänner. Förlåt för lite kass uppdatering men haft huvudet fullt och grubblat en massa, plus migrän i helgen. Så jag har inte haft lust att blogga helt enkelt. Ibland behöver man gå in i sig själv. Men nu mår jag bättre. Huvudvärken har släppt, jobbet går bra, jag har shoppat mig glad (visar i veckan) och så har det retts ut en del saker i telefon i kväll. Jepp, så är det.

I morgon har vi långdag på jobbet då det är lämning på tisdagar, dvs tidningen ska vara klar då och gå till tryck så kommer den ut på fredagar. Det har jag nog förklarat förut. Men inte ens att det är långdag känns jobbigt för vi ligger bra till så det kanske inte blir så lång dag ens. Och idag fixade jag Veckans kex till nästa vecka. Intervjutid i alla fall. Jag ser väldigt mycket fram emot det för hon och jag har fått bra kontakt så det ska bli kul. Zinat Pirzadeh heter hon.

Den här veckans kex är Magnus Skogsberg, Sebastian i Ica-reklamen ni vet. Han är så otroligt trevlig, det var en fröjd att intervjua honom. Även han som kommer nu på fredag har yours truly intervjuat. Också väldigt trevlig. Erik Segerstedt blir det då. Och säg INTE Snygg-Erik om honom, det gillar han icke, bara så ni vet 😉

Klockan är strax midnatt här och som en duktig Askunge tänkte jag se till att släcka vid tolv innan lägenheten blir full av möss, pumpor och annat krafs. Så jag får blogga mer imorgon, lovar att göra det och även visa lite provrunde-plagg.

Men den här kan jag visa i alla fall. Jag blev ju kär i Adidas ryggan jag såg på Zalando och beställde den pang bom. Jag tänkte inte på att själva mönstret ju kan skilja sig åt. Jag ville ju ha en med mycket rosa i, och så fick jag den högra här med posten. Mest orange och grönt. Så snopet. Så jag gick till Adidasbutiken och förklarade att jag ville ha en fin en. Killen där plockade fram fyra stycken så jag kunde välja den snyggaste. Och vips var den fina(vänstra) min, och den fula (inte lika fina i alla fall) fick åka hem till Zalandos hylla igen.

Okej, en minut till godo innan magiska 00:00.

Puss o kram

Kolla mer

6 comments

 1. Hej
  Vad roligt att höra att ditt liv är i balans! Det är mycket som kan redas ut genom att prata med varandra!

 2. Skönt m grubbel ibland om man blir lite klokare efteråt och inte fastnar i det, fast det verkar du ju inte gjort isf 🙂
  Ha en fin dag!

 3. Härligt att läsa att det känns bra!
  Hoppas att du inte tar illa upp av en fråga jag tänkt på. Och passar på att fråga dig eftersom du nu jobbar på tidning. Finns det fortfarande korrekturläsning i tidningsbranschen? Ibland läser jag texter som det saknas en massa ord i eller har dålig meningsbyggnad och jag tycker att det blivit sämre med det. Eller är det jag som lägger märke till det mer än förr? Minns en gång när jag reagerade på en tidningsbilaga som det var alldeles för mycket fel i, på olika sidor. Är bara nyfiken.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.