Happy socks lanserar kalsonger och trosor

God onsdag på er mina fina. Rinner ni bort i värmen idag? Jag själv höll på att göra det förut idag så jag tog mig dagens andra dusch för att svalka ner mig. Innan onsdagen är slut lär det bli ytterligare en dusch eftersom jag tänkt gå bort till gymmet och svettas en stund. Men där mellan första och andra duschen var jag på presslunch hos Happy Socks.

Deras glada strumpor känner nog de flesta till, men nu ska de även släppa underkläder. Det blir boxerkalsonger, briefs med ben samt för oss tjejer trosor. Alla tre modellerna kommer i samma färgställningar. Jag glömde fråga efter storlekar men det ska jag ta reda på. Jag tror de släpps i augusti men jag ska fråga om närmare datum när jag ändå kollar storleksspannet.

Priserna kommer att ligga på 200:- för kalsongerna och 129:- för trosorna.

happy1Vi var ett gäng bloggare och modejournalister på plats. Ingen jag känner dock. Eller jo, jag sa hej till Daniel Lindström och Nina Johansson samt pratade med en trevlig tjej vid mitt bord som jag glömde fråga efter namnet på. Annars var de andra två tjejerna vid samma bord knäpptysta.

happy2Och så killarna då. Grundarna av Happy socks – Viktor Tell och Mikael Söderlindh tog emot oss i frack. Minus brallorna då så att vi fick se deras fina kallingar istället. Min humor 😀

lunchVi fick förse oss av snittar och nyttig smoothie och sedan bjöds det på kaffe och rawfoodbollar..typ chokladbollar men med frukter och nötter och ingen choklad.

utsiktUtsikten där uppe är ju inte direkt oäven. Hej ni myror där nere på Stureplan 🙂

kal1Och så själva underkläderna. Alla färger kommer som boxers, briefs med ben samt som trosor.

kal2Jag tänkte säga att de randiga är en favorit men faktum är att jag har svårt att välja. De är fina allihop.

kal3Rödprickiga blir man ju glad av.

kal6Liksom de här. Jag hade gärna sett min kille i ett par sådana här (nej jag har ingen men OM jag hade en).

kal7Så kunde jag matcha a la campingmode med likadana trosor, hehe.

kal5De här vattenmelontrosorna och kalsongerna är ju helt underbara.

kal4Trekanter i fina färger. Gillar alla även om jag inte fotade precis alla.

kal8Eller, det gjorde jag ju. Det vill säga fotade alla men bara såhär.

viktormikaelViktor med skägget verkar vara en helt underbar kille. Så himla glad. Att det är han som är creative director och ligger bakom färgerna förvånar mig inte alls. Glada sockar och kalsonger på glad kille med härligt skägg och skratt (ja jag gillade honom och fick en kram, haha). Mikael som är ceo för Happy socks verkar lite allvarligare.

viktormikael2Men så tinade han också upp 😀

Tack för idag Happy socks och Bindefeldt AB, det var trevligt.

Puss o kram på er vänner.

 

Kolla mer

3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.