Halvdöd men glad ändå

Hej söta ni! Tack för era gulliga kommentarer ang bikini-inlägget. Ni är underbara. Jag lovar att svara men idag har jag inte hunnit. Efter jobbet blev det nämligen 5 timmar på stan. Och då var jag trött från början. Så ni kan gissa min status när jag kom hem (ja, halvdöd är rätt).

Eftersom jag ska på ett dygns skönhetskryssning späckad med föreläsningar redan kl 7 imorgon bitti är det dags för bingen nu. 

I Mood-gallerian kraschade jag i en soffa en stund. Kvinnan där bredvid satt och sov. Det såg så skönt ut att jag blev sugen. misstänker dock att om jag hade somnat hade de fått bära ut mig vid stängning.
Och en snabb provbild. En offshoulder från Gina Tricot för 199 pix.

Så, nu MÅSTE jag sova.
Puss o kram på er ❤️

Kolla mer

4 comments

  1. Hej och hjälp!

    Har verkligen för mig att du, Louise, någon gång här i bloggen visat en beige, chiffongaktig klänning med en massa broderade blommor på. Ganska lång tror jag? Och nu letar jag ihjääääl mig pga I need it really badly, men hittar den inte?!

    Snälla, om någon vet vilken jag menar, kan du inte svara här och typ länka till den då….? Stort tack på förhand!

    E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.