Halva reapriset på Lindex

Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar

Idag börjar Lindex med halva priset på rean.
Här är vad jag själv funderar över att håva in för en billig peng. Just solglajjorna har jag provat flera gånger, men snålat. Men nu jäklar!
(jag tänkte visat en blå parkas och en rutig kavajkappa också, men det strular med bilderna).Det finns även en massa annat att fynda, som till exempel koftor. Jag vet att man inte är sugen på det NU, men den tiden kommer, var så säkra.

Länk till Lindex rea HÄR! (rean gäller ju barnkläder också)
Använd kod: 1830final för 50% på rean.

Det var några exempel bara. Rean gäller i butik också.

Kolla mer

5 comments

    1. Ja de är sketasnygga. Tanken var att jag skulle kollat i butik igår (de fanns på Sergelgatan häromdagen), men mådde urdåligt så det blev inte av. Möjligt att de är slut nu när det är halva reapriset. Orkar jag ge mig ut på lunchen tänkte jag kika då.

  1. Hej! Kan inte du ge några parfymtips igen? Jag har köpt såna du tipsat om ett par gånger och de har genast blivit mina favoriter, så jag tror vi har samma smak. Varje gång jag går och provar själv så blir jag så överväldigad av mängden nyheter, försöker prova en massa och känner till slut ingen doft mer… Jag vet att man bara ska testa max två i taget men äh…

  2. Hej! Har Lindex större storlekar igen, hittar ingenting i butiken. Stora trumman om storlekar för alla och sen är det tomt i hyllorna….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.