Halva reapriset på Ellos med specialkod

Nu är det bra rea nästan överallt. Men här kommer ett ännu bättre erbjudande. Nämligen 50% på utvalda reaprodukter på Ellos. Man måste ange koden : 335406
Villkoren klistrar jag in längst ner (typ att du måste handla för 200.-)

Kläderna med extra rabatt ligger på den här sidan: http://www.ellos.se/rea/superdeals

Ofta när det är sådana här erbjudanden så tycker jag mest att det är skräp. Men här är det flera saker jag vill ha och de har jag tagit med i inlägget. Men det finns ju mer, mycket fint för att vara halva priset på rean. För män och barn också.

De flesta av plaggen går upp till storlek 48 eller 52, men vad som finns kvar nu är en annan femma.

 

39-0404Den här har jag klickat ner i korgen som vårjacka. Dock har jag inte genomfört köpet än. Så snygg. LÄNK

39-0405_M0008767_Fr

39-0405Snygg kappa som ju minst sagt funkar än. Med eller utan pälskant. Den finns även i ljusbeige. LÄNK

39-0406

39-0376Den här skinnjackan köpte jag själv i våras. Den svarta varianten. Nu är det halvareapriset så den blir billigare än en plastjacka som vill se ut som skinn. Jag gillar både den svarta och vinröda. LÄNK

39-0375

36-8828Skinnklänning är ju också så jädra coolt. Jag har en själv som jag aldrig använt. Jag har känt mig för tjock. Men det ska jag ändra på för det är svinsnyggt. LÄNK

27-5752Det finns flera väskor, både i skinn och fejk på super-rean. Som den här. LÄNK

39-0408Som sagt, det är nu man ska fynda vinterjackor och vi är bara knappt över mitten av januari så de lär ju behövas två månader till. Den här duffeljackan tycker jag om. Finns i flera färger. LÄNK

39-0410

64-4392Svarta pumps är ju alltid en klassiker. Ska man gå efter recensionerna är de här dessutom bekväma att gå i. Det gillas. Finns i 6 olika färger och går på typ 75 kr efter alla rabatter. LÄNK

60-6367Så jäkla snygga! Vill ha dessa boots. LÄNK 60-6282Skinnstövel för alla sorters vader. LÄNK

60-5630

Stövlar för alla tillfällen. Snygga och sexiga. LÄNK

60-5621Snygga sandaletter. Både till klänning, byxor och shorts. LÄNK

60-5218_PreFallSådana här pjucks är det skönaste jag vet på våren och sommaren. LÄNK

19-0188_M0008659_FuMyskläder att ha hemma framför tvn är ju bara så gött. Som den här. Den vill jag ha. Sketabra pris nu. LÄNK

32-6743_M0005958_FuSvart funkar ju också alltid. Länken är samma som den med stjärnor ovan.

36-1578_PreFall En klänning för våren kanske? Eller för alla som ska dra iväg på semester utomlands. Snygg och finns i fler färger. LÄNK

12-2828

12-0030

Den här dressen tänkte jag beställt i somras. Dem svarta då. Den vore perfekt i Turkiet. På väg till stranden. Eller på väg från stranden när man kanske tar en sväng förbi bazaarerna innan middagen. Funderar på att slå till nu faktiskt. Med rabatt blir det ca 75 kronor. LÄNK

58-1703_M0004653_FrTRäningsbrallor är ju aldrig fel. De här finns bara i stora storlekar. De svarta hade jag tagit men det fanns bara kvar i stl 40 och 60.

58-1704_M0004654_FrDe här finns i fler storlekar. LÄNK

*Villkor: Halva reapriset på alla varor i shopen www.ellos.se/rea/superdeals Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 24 januari 2016. Risk för slutsålt!

Länkarna är affiliates vilket betyder att ett klick kan generera inkomst till den som lägger upp sådana. Det har de flesta bloggare som skriver om nätshoppar typ Ellos och Nelly, men få skriver ut det , vilket jag tycker att man borde. Dock inte lag på det såvitt jag vet. Än.

Kolla mer

4 comments

  1. Tack för SUVERÄNA tips. 3 av plaggen hamnade direkt i min korg. Ska kolla på väska oxå och sedan blir det köp 🙂 Du har ofta så inspirerande tips som passar mej!

  2. Tack för tipset angående ellosrean, köpte den svarta jumpsuiten med haremshäng å smock, och den satt som en smäck!!! Så nu längtar jag tills värmen är här, kommer säkert bli ett favoritplagg! Tack & Kram 🙂

    1. Ja jag retar mig på att jag inte köpte den själv innan jag tipsade för sen var den slut, haha. Gött att du hann knipa en, du får ta och visa den i sommar 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.