Halva priset på festklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner! Har ni köpt julklänningen än? Jag själv har ju tänkt köra på grön sammet i år. Och nu har Cellbes både den och andra klänningar till 50% så passa på om ni inte fixat jul eller nyårsblåsan än.

Den här har jag ju visat förut. Den blir min julaftonsklänning. Nu kostar den bara 174 kr. Finns även kvar i svart. Den röda är slut. Länk sammetsklänning.

Grön som en gran ska jag vara i år. Och kanske med något kitshigt julhalsband eller kulörängen, vi får se 😀 Den här fick jag tyvärr inte till någon bra bild på. Men det är den som är i collagets övre vänstra hörn. Söt klänning, fast jag något tajt på mig då det bara fanns 48/50 kvar. Så den här kommer jag nog att sälja. Synd, men inte fint om jag måste gå och hålla in magen 😛

Det finns ju ett gäng andra klänningar som också är på 50% just nu. Den röda i mitten här nedanför på översta raden har jag kikat på i verkligheten och tyckte att den såg jättefin ut, finare än på bild faktiskt. Det har bara inte blivit av att jag hunnit testa. Men jag gillar alla de som är här i collaget. Sen har jag ingen koll på vilka storlekar som finns kvar och sådär, så halshugg mig inte om det är ngt som är slut.

Kolla mer

4 comments

  1. Samma här, köpte den gröna långa sammetsklänningen som Anja Persson visar för Ellos. Gillar Cellbes men de har så hög fraktkostnad, inte värt för ett plagg.

  2. Fick hem den gröna idag. Så himla härlig i kvalitet och passform för enbart 174 kronor Har läst din blogg i många år nu och det här är den tredje klänningen jag köper på rekommendation av dig. Det verkar som om vi har samma önskemål vad gäller kläder, så när du tipsar då vet jag att det sannolikt är nåt jag gillar.
    Tack så mycket för bra jobb och god jul till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.