Hälsostatus

ill-superwomanGodkväll på er fina läsare. Jag tänkte skriva en liten hälsouppdatering för jag har ju som ni vet mått ganska dåligt ett tag nu. Jag har haft feber 6-7 veckor, mått illa, megahuvudvärk vissa dagar, hosta, slem, snor med mera. Det har varit och är skitjobbigt. Framförallt att jag varit otroligt trött och det har blivit värre och värre. Jag har gått ner 5 kg vilket ju är bra på ett sätt, men att gå ner för att man mår dåligt är ju inte det ultimata sättet direkt.

Hur som helst så har jag varit hos doktorn nu i tron att det varit twar jag dragits med. Men idag sa läkaren jag träffade i juni att proverna från då kommit tillbaks men att det missats eftersom han och andra hade semester då. Och tydligen visade det positivt för borrelia. Jag har inte sett någon fästing eller röd ring men det kan ju ha varit på ryggen eller nåt där jag inte sett det själv. Så därför har jag inte direkt googlat på det. Men allt stämmer så nu hoppas jag att kuren med Doxyferm i två veckor ska ta kål på alla bakterier så jag blir mig själv igen. För jag vill träna, vara pigg och glad. Så håll tummarna att det ordnar till sig nu 🙂

sjukI övrigt så tog jag mig en liten sväng till Lindex för att kolla in den rosa kollektionen. Dock var det ett Lindex med kass belysning i provhytterna så jag får ta nya bilder på mina favoritplagg. För några vill-ha hittade jag allt. Återkommer imorgon.

Puss o kram

Kolla mer

25 comments

 1. Dåligt verkligen att ingen tog hand om läkarens provsvar men skönt om du nu fått svar.
  Jag provade en rosa blus på lindex men gillade inte tyget. Håret stod rakt upp av det sp blir spännande att se vilka plagg dj gillade. Köpte några söta rosa bandet armband.

 2. Krya på dig! Stor kram. Tänker på dig och tar på mig den stickade tröjan jag har köpt av dig. Och håller tummarna för att du snart blir frisk.

 3. Tänkte när jag började läsa – borelia. För jag hade samma symtom och fick beskedet igår o fick samma medicin.
  Krya på dig

 4. Nämen usch! Din stackare va jobbigt – hoppas nu att medicinen hjälper snabbt:) Vila dig nu emellan varven så är du snart pigg igen♡ // Marita

 5. Så skönt att du äntligen får medicin, hoppas den hjälper snabbt. Dålig stil av läkaren att inte höra av sig. Grattis till -5 kg, men som du skriver, inte det bästa sättet att förlora vikt på. Ha en fin dag!

 6. Skönt att höra att du äntligen fått veta vad det är, och att du fått medicin! Hoppas att du snart får nå bra nu!

 7. Håller tummarna för att du snabbt bli frisk och kry med rätt medicin. Och att de där 5 kilon är borta för evigt, dessutom. Det kan du väl vara värd tycker jag! <3

 8. Urdåligt att behöva gå så länge utan att få besked på provsvar. Stackare, vad du drabbas. Inget kul alls. Skönt att veta vad det är och att få medicin. Ser fram emot att du blir frisk. Kram

 9. Krya på dig vännen! Att inte veta vad som är fel är extra tufft, hoppas en diagnos ger dig lite lugn i själen iaf.
  Kram och ha en skön helg

 10. Stor kram – krya på dig!

  När du känner dig bättre, skulle du inte kunna skriva om nya (?) märket Soft Goat som säljer cashmere via nätet. Hur är de grejerna i storlekarna? Kan även vi lite större ha deras kläder?

 11. Men usch, otroligt nonchalant av sjukvården att missa det. Gå med Borrelia sedan juni är inte bra. Krya på dig. Är ny följare och gillar det du skriver och visar, själv har jag problemet att går jag upp i storlek så är fortfarande ärmarna inte tillräckligt stora.

 12. Oj vad skönt det måste vara för dig att ÄNTLIGEN få veta varför du inte mår bra! Trist bara att inte den svenska sjukvården fungerar som den ska alla gånger.
  Krya på dig riktigt mycket nu. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.