Håller in valkarna och trycker ner mig i en fin klänning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Vid den här tiden är det många som går på fest. Det är julfester, glöggmingel, vanliga fester, kanske nobelfest(okej, jag tror inte att de som går på det partajet läser min blogg, men vem vet? Haha). Hur som helst så är det ju alltid ett aber vad man ska ha på sig? Och hur man får det att sitta så snyggt som möjligt. Minimera bubbel här och var liksom.

Jag själv har nästan alltid trosor med mer eller mindre hålla-in effekt. De jag brukar ha gör inte ont eller klämmer, tvärtom känns det som att organ och allt hamnar mer på plats liksom. Men visst finns det otäcka underkläder som gör att man knappt kan andas. Inget man vill ha på julbordet direkt…(helst vill man ju ha mysbrallor där så man kan jäsa ut hur mycket man vill).

Den här bodyn köpte jag för några år sen. Den har bara en mjuk halvkupa så man kan ha sin egen bh vilket jag föredrar. Jag hade den på mig under en shoppingrunda i city igår. Jag befarade att jag skulle tycka att det var obekvämt och jobbigt, men nej, jag glömde att jag hade den på mig.

Och den slätar ju faktiskt ut både i sidorna och ryggvalkar. Det finns ju varianter med ben och grejor också, men..tja…Det skulle vara på Nobelfesten eller nåt då. För att krångelpinka med byxbody känns lite som överkurs för en vanlig fest liksom.

Den här går upp till xl. Och ja, det är lite trångt på mig, men det är ju liksom meningen att den ska hålla in också. Pris 299.- Finns i beige också. Länk shape-body.

Och så har jag hålla in trosor under som sagt. Inte just de här och jag har inte testat dem. Men de är ett exempel på sådana. Jag föredrar den här höjden och inte högre, för de rullar sig och lägger sig som en hård korv runt magen som gör skitont. Länk shape-trosa.

Och så klänningen då. Den som bara går upp till stl 44 av någon anledning (hallå Lindex, varför bara 44?). Jag tänkte att det finns inte en chans att jag kan ha storlek 44. Men med lite god vilja och bodyn ovan så lyckades jag klämma mig i den. Länk grön spetsklänning.

Ja den kunde sitta lite lösare, men jag kan både andas, sitta och känna mig fin. Så den funkar.

Nu vill jag ha den. En julklänning med släkten. I mörkgrön klänning och röda kulörhängen i öronen så kan de dansa runt mig.

Den är dock ganska dyr med sina 699 kronor. Dock har de ju olika erbjudanden, rabattkuponger och grejs man kan utnyttja.

Givetvis vill man ju ha snygga örhängen till. Några som livar upp lite. Som de här grönskimrande discoörhängena. Dem gillar jag och det är kul med kontrasten till den mer gammeldags klänningen.

Jag kan tänka mig dem till lite vad som helst. Ja tack, tomten 😉 Länk örhängen

Okej, tillbaks till pyntet nu igen 🙂 Puss å kram

Kolla mer

11 comments

 1. Wow va snygg du var i den gröna klänningen! Mycket snyggare än spinkmodellen på deras webbsida. Måste kanske slå till på den jag med 🙂 Kram!

 2. Så snygg klänning, wow!
  En fråga bara när du har en sån body på dig hur gör man med strumpbyxor glider de inte av lättare då? Eller det är bara något jag fått för mig, aldrig provat pga.

  1. Jo visst kan det glida lite mer när man har något halkigt under, men inte så att det är ett problem såvida man inte har strumpbyxor som är lite för korta i grenen. Då kan det bli besvärligt, haha. Men med en body så kan du alltid köra trosa, strumpbyxa och sen knäppa bodyn utanpå så sitter allt på plats 🙂

 3. Jag har kommenterat flera inlägg, men mina kommentarer kommer inte fram.Tänkte först att jag missat att klicka på skicka, men eftersom det nu hänt mer än två gånger tycker jag att det är konstigt.

   1. Jag hade en massa spam i skräpposten så jag råkade radera allt, jag vet inte om din hade hamnat där innan allt försvann. Men hoppas allt ska funka och att det varit något tillfälligt strul bara. Kram

 4. Hej Louise! Jag blev ju typ KÄR i bodyn du köpte för några år sen. Vad e det för märke å vilken butik? Kanske den kan finnas kvar 🙂 Den va verkligen skitsnygg på dig! Även om den inte syns under allt 😉 Å med den bhn blev det supersexigt ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.