Guldkorn från Indiskas rea

Nu börjar reorna lite överallt. Det är mid season sale. Då är det ofta mycket skräp som reas bort. Ni vet, gamla överblivna sommarplagg som man inte är det minsta sugen på i oktober. Men det finns såklart vettiga saker också. Plagg som faktiskt är från säsongen som gäller. Jag tänkte tipsa om mina favoriter från några av kedjornas reor. Eftersom jag ändå kört så mycket Indiska idag kan jag ju lika gärna fortsätta tänkte jag så först ut blir reaguldkornen från dem. Nu vet jag inte alls vilka storlekar som finns kvar online men plaggen finns ju även i butik så om ni inte hittar på ena stället kan det ju finnas på andra eftersom rean började idag.

 

IMG_3931.JPG  En lång klänning funkar både på sommaren och vintern men oftast har vi väl dem på sommaren. Jag slår ändå ett slag för den här svarta långa då den kommer vara lika modern till nästa sommar som om du ska iväg på sol och semesterresa i höst och vinter. Nu 129:- (249:-) Länk här.

IMG_3932.JPG  Den här klänningen och koftan nedan har jag själv så den tipsar jag givetvis om. Klassiskt snyggt och till bra priser. Nu 129:- (249:-). Länk

IMG_3933.JPG Koftan funkar både med klänningen ovan eller för sig själv till jeans och linne eller vad man nu väljer. Över en ärmlös svart klänning kanske? Nu 129:- (249:-) Länk

IMG_3930.JPG Ja jag tar upp en del saker jag själv har för jag gillar ju dem extra mycket, annars hade jag ju inte köpt dem. Som den här snygga koft-kavajen. Funkar som jacka på våren och kofta nu på hösten/vintern. Stylish. Nu 299:- (399:-) Länk

IMG_3937.JPG En underklänning är alltid bra att ha. En blank underklänning är ännu bättre för då fastnar eller kryper inte kläderna ovanpå den. Den här är en sådan blank sak som jag själv tänkte gå och haffa. 149:- (199:-) Länk

IMG_3936.JPG Den här har jag provat och kände mig kvinnlig och fin i den. Att jag inte köpt än beror bara på att jag inte haft råd. Nu får jag se om den finns kvar när jag fått påfyllning i börsen för då slår jag till. Underklänningen en bild upp blir perfekt under såvida du inte redan har en underklänning. Den här virkade klänningen kostar nu 349:- (499:-). Länk

IMG_3935.JPG Ytterligare en trikåklänning ni kan hitta bland mina provhyttsbilder. Kanon med svart lång kofta, svarta strumpbyxor och stövlar skulle jag säga. Nu 129:- (249:-). Länk

IMG_3934.JPG En enkel svart kofta, behöver jag säga mer? Det är något som bör finnas i varje kvinnas garderob för man har alltid nytta av den. Nu 149:- (299:-). Länk

IMG_3940.JPG Den här korta bolero-koftan känner ni kanske också igen? Den provade jag för inte så längesedan. Perfekt midjeformare jag verkligen fastnade för. Bra att slänga på sig om man vill ha något över en ärmlös klänning men inte vill ha en ”stor” kofta. Nu 199:- (299:-). Länk

IMG_3939.JPG Den här har jag också. Mjuk och skön stickad bomullskofta. Jag har tänkt kombinera den med min gröna klänning (som jag tänkte länka till här men som verkar vara slut online) . Eller bara till jeans och topp. Älskar färgen. Nu 249:- (349:-) Länk

IMG_3938.JPG Den här har jag provat och föll för färgen och enkelheten. Dock läste jag att den luddade för en kvinna som tvättade den så man ska nog tvätta den separat första gången. Sedan vet jag ju inte om det bara var hon eller om fler upplevt samma sak. Någon här som har den och vet om den fäller jättemycket eller hade hon otur? För den är så fin att den borde flytta hem till mig.  Nu 249:- (349:-). Länk

IMG_3941.JPG Den här är från förra året men fortfarande lika snygg. Och ja, jag har den 😉 Nu 149:- (299:-) Länk

IMG_3942-6.JPG Bland accessoarerna hade jag nog helst valt den här skinnväskan. Tidlös och fin. Nu 399:- (799:-). Länk

Och så lite inredning. Det finns massvis av färgglada saker att ha på till exempel balkong eller altan så varför inte bunkra upp inför våren? Eller köp sådant du behöver nu. Ljuslyktor och temuggar till exempel. Det är det jag själv vill ha så jag tar bara med det här.

IMG_3943-0.JPG Det är mycket koppar i år så den här lyktan är hur inne som helst. Och till ett bra pris nu. 99 pix. (199:-).  Länk Jag är själv sugen på den här och kombinera den med mindre kopparfärgade ljuslyktor  som Dhara t-light. Länk

IMG_3944-0.JPG Nej men hello, min mugg som jag använder ofta. Lagom storlek på den här tycker jag. Nu 39:- Länk

IMG_3945-0.JPG Jumbokoppen har jag också men den har jag mest som prydnad för jag gillar mönstret så mycket. Bra för den som gillar att ha STOR mugg. Eller ha den som kruka, pennställ osv. Jag har min på fläkten rakt upp och ner bara. Nu 49:- (99:-). Länk

IMG_3947.JPG Varför inte lysa upp höstmörkret med en bollslinga? Jag har ju mina snögubbar men det känns lite tidigt än att ta fram dem så bollar i silver eller guld kanske vore något? Länk

Det var mina tips det. Det finns såklart massor av annat att rota runt bland men det här är det jag själv vill köpa, eller hade köpt om jag inte redan hade det 🙂

Puss /L

Kolla mer

4 comments

 1. Den grå klänningen är så snygg. Nu ska här handlas . Det är du som fått mig att älska klänningar. Tack för det.

 2. Blev bjuden till julfest idag och började direkt bekymra mig för klädseln. Kan du lägga ut några komboförslag med lite olika stilar?
  Tack 🙂

  1. Hej Sandra. Det kan jag absolut göra. Ska klura på det 🙂 Är det något speciellt du själv tänkt utgå från? Typ klänning eller byxor? Nån grundfärg?

   1. Härligt 🙂
    Jag känner mig så tantig i klänning, så i så fall en klänning i tuffare stil. Gärna oxå nåt förslag på byxor, men inte jeans.
    Vad gäller färg, så är jag öppen för alla förslag (är rödhårig)…
    Tack på förhand! Kram o trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.