Grönt från topp till tå

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Som ni nog förstått är jag inne på grönt nu. Och plommonfärgat, men mest grönt. Så det här inlägget blir grönt. Men för er som inte är lika förtjusta i färgen som jag så finns de här plaggen i andra färger också 😉

Haha, en bonus jag kom på just nu när jag skriver- gissa vad jag tittar på för film? Jepp, Green Hornet 😀 Så passande. För jo jag tidsinställer det här eftersom jag ska packa, göra ärenden på stan och sen åka till skåne på eftermiddagen. Tanken är att blogga från tåget också, men ibland blir jag supertrött när vi susar fram då jag ofta tar åksjuketablett.

Den här stickade gröna gillar jag, den är stilren och snygg. Indiska kallar den tröja men jag tycker att det är klänning. Länk stickad grön.

Som synes hade jag inga hålla-in trosor eller så på mig så det putar lite här och var. Men det får det göra. Eller så har man hålla in. Det är upp till var och en.

De här halsbandet med en halvädelsten har funnits ett tag nu, men jag gillar det lika mycket än. Funkar bra till allt grönt jag vill ha och har. Länk långt halsband.

Toppen köpte jag ju förra veckan när Indiska hade 20%, men jag missade att hugga halsbandet också. Men testade det idag. Gillar kombon.

Länk till toppen.

Den här klänningen alltså. Den är så galet underbart skön på. En sån man vill bo i. Jag älskar den helt enkelt. Jag tänkte styla med kängor och kanske ett svart linne under. Eller kofta över. Det är ett tips jag kommer att tjata om så vänj er 😉 Länk klänning.

Mönstret i närbild. Som sagt, så jäkla skön! Finns i gulmönstrat också.

Jag har ett par svarta Pandorakängor från Ten Points, men de här gröna med resår framtill och dragkedja på sidan hade också fått bo hos mig för de är så jäkla snygga!

Jag testade dem på Zoe shoes på Hornsgatan. Finns även i deras webbshop. Länk här.

De har för övrigt hur många snygga skor, kängor och boots som helst. Skulle kunna shoppa ihjäl mig där just nu. Visar mer sen.

Ha en skön lördag nu mina fina!

Kolla mer

12 comments

 1. Hej Louise! Du passar jättebra i grönt! Jag vet inte om jag vågar ha grönt på mig, klär mig helst i blått, vitt och svart. Gillar de gröna kängorna . Kram till dig och tack för en toppenblogg // Sara

  1. Hej Sara. Klart du vågar grönt! Faktum är att en kompis nyligen skrev till mig att hon faktiskt nyss vågat sin första gröna tack vare min blogg och att hon känner sig jättefin i den. Hon var rädd att hon skulle få en hy som påminner om galla om hon bar grönt, så blev det icke. haha. Testa ett plagg! Kram Louise

 2. Gillade vetkligen den enfärgade från Indiska, såg den fanns i vinrött oxå. Skulle passa utmärkt som bas i den nya jobbgarderob jag behöver införskaffa. Tack för bra tips!

 3. Grönt är en favoritfärg så detta var verkligen tips som jag gillade!
  Vet ju att du har problem med magen och det har jag också (ibs). Min läkare tipsade mig om ett läkemedel som heter Inolaxol. Enligt min läkare det mest effektiva mot ibs och jag märker stor skillnad. Det är tarmreglerande och funkar mot både hård och lös mage. Finns receptfritt på apoteket.

  1. Visst är grönt härligt! 🙂 Ja Inolaxol fick jag också tips om för…tja..8 år sen kanske. Köpte men använde inte mer än nån gång. Kanske dag att göra ett nytt försök.Pratade även med en tjej på apoteket om det för några veckor sen, så det är kanske ett tecken att du också nämner det. Så jäkla trött på att ha en helt värdelös mage.

 4. Hej Louise,

  Den grönmönstrade klänningen var fin på dig! Jag tänker ofta på att du klär bättre i vissa kläder än modellerna 🙂

  Vad tycker du om märket Zizzi och deras utbud?

  1. Hej Maria. Vad kul att du tycker så. Om inte annat så sitter de ju annorlunda på mig än på smala modeller, så jag tror att folk kan uppskatta att se lite mer hur de kanske sitter på en som inte har modellkropp liksom.

   Jag gillar en del av Zizzis kläder, och andra gillar jag inte alls. Förut kollade jag in dem på Åhléns, men sedan de slopade typ alla större storlekar där har jag inte så bra koll på Zizzi längre får jag erkänna.

 5. Allltså, vilken comeback Indiska har gjort, verkligen kul. Hoppas det går bättre för dem nu än det gjort senaste åren. De gröna klänningarna var riktigt fina, känner att jag blir sugen på att använda klänning oftare igen, för några år sen hade jag det var och varannan dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.