Gröna sköna toner från Indiska

Hej vänner. Har ni saknat mina provrundor? Har ni suttit och bitit på naglarna och tänkt att NÄR ska hon ge sig ut igen? Förtvivla icke, för nu har jag varit en runda på stan och hittat en massa jag gillar. Och en del som satt skitfult. Men så är det ju alltid.

En butik jag tänkt att jag väl mer eller mindre får göra slut med när jag sett att de satsat mer och mer på byxor, raka plagg och mycket brunt, beige och ljusgrått är ju Indiska. Denna butik jag älskat. Hela vintern och våren har jag letat och letat efter passande plagg där men inte hittat mycket jag gillat tyvärr. Men nu! Igår var jag inne och provade flera plagg jag gillar. Och då var jag mest inne på den gröna avdelningen.

De har mycket blekrosa också som är fint. Fast på mig som vinterblekfisig blondin är det än så länge inte jättekul med så bleka färger. Men jag ska testa och så får man låtsas att det inte alls är typ höst/vinter ute. Våren lär väl komma. Förhoppningsvis till helgen. Inte en dag för tidigt för jag blir både trött och nere av det här kalla äckliga vädret.

Lindblomsgrönt kallade man den här färgen förr. Nu vet jag inte riktigt om man använder det längre. Men grön är den i alla fall. Sommargrön. Klänningen är i tjock trikå med strukturmönster och känns bra på. Jag har XL på mig. LÄNK

Varför inte matcha monokromt med en kofta i samma nyans? Nu ser koftan ljusare ut på bild men i verkligheten är koftan och klänningen mer lika i färgen. Jag tycker det ser genomtänkt ut när man kör på en monokrom stil. Och så kan man bryta av med skor och väska som jag gör här. Just väskan blev jag tvärkär i. Så jäkla snygg och så älskar jag att den är tillräckligt lång för att ha tvärs över kroppen. Koftan går upp till xl men den var slut så jag testade large på bilden. LÄNK

Men vill man inte det utan föredrar den på axeln så varför inte. Men själv vill jag ha händerna fria. Har jag en väska på axeln hasar den alltid ner. Jag tycker inte att jag ser flask-axlad ut men det är jag tydligen.

Skorna gillar jag verkligen också. Här ser foten skitfet ut men testa att böja dig ner över din egen fot när du står upp och fotografera den 😉 Det blir lätt lite så då om man inte är smal till att börja med. Jag har en normal 38 i skostorlek och det är vad jag har i de här också.

indiskatraskorTrätollorna utan fötter. Snygga och jag vill ha! LÄNK

indiskavaskaOch så väskan då. Den vill jag ha minst lika mycket som skorna. Eller ännu mer. Helst båda då de matchar. Inte exakt samma skinn och färg men så har man ju inte dem precis bredvid varandra heller. Att tokmatcha exakt är inte min stil heller, det kan bli för mycket av det goda. LÄNK

 

*länkarna är affiliates

Kolla mer

7 comments

  1. Älskar dina provningsrundor och här vill jag ha hela rubbet! Farligt farligt. Du är skitsnygg i den där gröna nyansen!

  2. Så himlans din du var i den gröna färgen! Flyttar du till Malmö någon gång så kan du shoppa med mig jag äääälskar klänningar!

  3. Så himlans fin du var i den gröna färgen! Flyttar du till Malmö någon gång så kan du shoppa med mig jag äääälskar klänningar!

  4. Dina provrundor är livsfarliga för mig då jag alltid ser något jag vill ha 😀 Den gröna klänningen är ju helt underbar på dig! Tack för att du provar och inspirerar! Kram

  5. Jag älskar dina provningar,alltid något vackert. Jag tänker maila indiska och fråga de om de tänker sluta med figursydda klänningar eller vad deras stil kommer bli framöver, besviken på dem oxå. Rekommenderar att de gör som Lindex, dvs låter oss plussiga tjejer kunna ha vanliga kläder

    Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.