Gröna blad, randigt och helvitt på senaste provrundan

Godkväll mina fina. Har ni haft en bra helg? Min har gått i förkylningens tecken, men jag passade även på att träffa en kompis så jag har skrattat så magen värkt. Men mer om det sen, först tänkte jag helt enkelt visa några klänningar jag testade på gårdagens provrunda.

Jag hann inte med en så lång runda, men några plagg jag gillade hittade jag allt.

Den här tycker jag supermycket om. En grön och vit klänning i trikå och linnemix med gummiband i midjan. Snyggt till solbränna. Även om den där påskbrännan försvinner sakna men säkert. Fast sommaren kommer ju tillbaka, det kan vi vara säkra på.
199 pix på H&M. Jag har xl på mig.
Den finns i svart också. Om man tycker den känns för liten men gillar mönstret så finns det även flera plagg på HM+ med dessa blad. Den här är dock på ordinarie damavdelningen.
Den här svartvita hittar man på HM+. Kostar 199 kr.
Som vanligt är det så här snyggt när jag provar kläder. Sneakers kvar på fötterna och jeans kring fötterna. Men vad gör väl det? 🙂
Sedan har vi den här vita blusen också. Helt vanlig, mjuk och skön. 149 kr på HM+. Finns säkert likadant på ordinarie dam.

Det var några tips. Nu ska jag ta och lägga en ansiktsmask och kolla Poirot på tv. Kram på er!

Kolla mer

3 comments

  1. Hej Louise! Super bra tips som vanligt. Den svarta och den gröna med blad gillar jag super mycket. Vilken storlek har du på den svarta från HM+?
    Tack för bra tips och en bra blogg med underbara provrunds bilder.

    1. Tack snälla <3 Jag har xl i den svarta. Hade jag haft tid(de stängde) skulle jag testat xxl också pga fickorna som jag tycker står ut lite på mig i xl. Får bli nästa gång 🙂 Kram

  2. Den svart/vita klänningen sitter bättre på dig än vad den gör på modellen på HM’s webbshop. Har sett den på seras sida tidigare och mest bläddrat förbi den men efter ha sett den på dig så beställde jag den faktiskt! Ville bara säga det med tanke på att du fått kritik för duna bilder tidigare! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.