Grått från 50 shades of grey kollektionen

Hej på er alla! Har ni haft en bra helg? Min egen har varit fin tycker jag. Igår träffade jag en vän på stan för en fika men vi hamnade i Nordic Light hotels mysiga lobby istället där jag drack vin och han öl. Trevligt 🙂 Sedan åkte jag hem och såg världens sämsta film ”The Librarian 2”. Jag vet inte om den är en parodi på Indiana Jones eller om den bara är dålig. En parodi bör ju vara ganska tydlig med det så..tja…äh. Se inte den. Om ni inte är 6 år. Då kanske den är kul.

Idag träffade jag Marika och hennes tjejer på stan. Jag och tjejerna gick till BR leksaker medan Marika fixade en sak  och sedan drog vi bort till Waynes för en fikastund. Myspys. När vi fikat klart traskade jag tillbaks till Gallerian för att prova lite kläder. Det blev en sväng till Lindex och Kappahl. Jag ville bland annat testa en grå bh från  Fifty shades kollektionen, samt nattlinne och morgonrock i rätt storlek. Kolla bildtexterna för att se vad jag tyckte. Kasst ljus (dvs bara hårt ljus från taket och inget framifrån) i den här butiken så det blir ganska fula skuggor men ni får ett hum i alla fall.

gra50shadesHär är den grå bh’n. Jag provade 95 d och den funkar bra på mig. Jag tycker överlag att storlekarna i den här kollektionen är ganska stora. Jämför man med HM kunde jag ju inte ens ha deras 85 F  i den svarta modellen. I spets gick det bra dock. Så det här med bh är något man helt enkelt får prova sig fram till rätt storlek då olika märken kan skilja sig åt ganska mycket. Oftast har jag 85 E men här har jag alltså en 95 D. Jag tror att jag kunnat gå ner till 90 D också. I alla fall om man ser till omkretsen men då blir ofta kuporna också mindre. Konstigt då man tycker att de ska vara samma. 299:- för den här. Länk till bh’n här.

granattlinneJag testade det röda nattlinnet i storlek 44/46 och det funkade tycker jag. Det här är 48/50 och det kan jag också ha. Det beror på hur löst man vill ha det helt enkelt.  Jag gillar både det röda och det grå nattlinnet men det grå är snyggast till morgonrocken tycker jag. 399:- för nattlinnet. Länken här.

trosornaTadaa! Trosorna! Jag var dock för trött för att orka prova (ovanpå mina egna såklart). De känns väldigt stretchiga så de här 52/54 är nog att ta i även för min rumpa. Kostar 149:- Troslänk här.

silkesrockFörsta morgonrocken jag provade var i 52/54 och den var jättestor. Här drog jag på mig 48/50. Den här också ganska stor. Snygg och jag kände mig liksom hemma i det här. 499:- för morgonrocken. Länk här.

knutenrockDet är nada problem att knyta den här.

storSå här mycket tyg är det i 48/50 så jag tror nästan att 44/46 skulle sitta bättre. Nu hann jag inte prova den men ska. Ofta tar jag hellre lite för stor när det kommer till morgonrock för jag gillar icke när de är för små. Den ska vara rymlig. Men när det är en tunn och sexig sak man inte direkt har för att gosa ner sig i utan mer för att vara snygg, ja då är det onödigt med extra tyg.

Sådär, nu har jag visat det jag vill ha från kollektionen, bara att hoppas att något av det ligger i ett paket nästa söndag. Eller till jul. Eller bara för att jag är så snäll. haha. Nu ska jag strax sova. Är trött så jag ser dubbelt. Nästa inlägg här blir mer påklätt, promise 😉

  Kram och sov gott mina fina.♥

 

Kolla mer

8 comments

    1. Ja den är riktigt fin tycker jag också. Bra med en tunn morgonrock om man ska resa iväg någonstans. Perfekt att slänga på och tar ingen plats.

  1. Det gråa sättet fick följa med mig hem =)
    Det är så fint! Upplevde oxå att storlekarna var ganska stora, då jag brukar behöva typ 48/50 i trosor men i dessa räckte 44/46. Ska nog ta mig en titt på nattlinnet oxå =)

    1. Ja jag gillar både det grå, svarta och röda jag visat. Svårt att välja. Fast jag som använder mest svarta kläder hade kanske ändå valt svart om jag bara fick ta ett. Och det grå nattlinnet. Äh, jag vet inte. haha. Men ja, jag tror nog att de flesta kan gå ner minst en storlek i de här plaggen. Inte ofta man kan säga det så det gillar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.