Gråter så tårarna sprutar

Gud vad jag gråter nu. Tårarna sprutar och näsan rinner när jag bölar för det gör jag verkligen. Efter jag skrivit mitt förra inlägg kollade jag runt lite bland andra bloggar och hittade en länk till Jenny Marklunds blogg. Jenny som var cancersjuk och skrivit om sin sjukdom. Ja hon var sjuk men nu har hon fått ro för det sista inlägget i bloggen, igår, är det Jennys man som skriver eftersom hon inte finns kvar med oss längre. Det är så sorgligt att det inte är klokt! Jag kände inte henne men gråter ändå. Kanske för att det påminner om min brors död. Han dock inte i cancer men för ung och det känns otroligt orättvist och dessutom för jävligt för oss som är kvar.

Men även ur svåra saker kommer det ofta något positivt. Som det jag försöker inpränta i både mig och er-det vill säga att leva NU.

Så finaste ni, ta tillvara på ditt nu. På denna minut, timme och lördag på det bästa sätt du kan. Ja det låter säkert som värsta klyschan men då får det göra det. Jag har lärt mig genom att se på väldigt väldigt nära håll hur förgängligt livet är och att det bara är vi själva som kan ändra det vi inte tycker om eller trivs med. Det är svårt men inte omöjligt.

Stor kram! Louise

Kolla mer

4 comments

 1. Jag läste också det inlägget och blev lika berörd som du. Förlorade min bästa vän till cancermonstret för snart 2 år sedan. Sorgen är tung och jag saknar henne enormt.

  1. Ann-Sofie: Ja det där ordet cancer är nog det mest skrämmande ord jag vet. Jag förstår hur det känns. Hoppas du hittar de fina minnena oftare och oftare och kan stoppa undan det tunga. Fast jag vet att ibland hugger det i hela jävla magen när man tänker ”aldrig mer”. fy fan.

 2. Hej Louise!
  Jag hittade också en länk till Jennys blogg och sträckläste den igår. Livet är verkligen orättvist och grymt många gånger. Du avslutar ditt inlägg med kloka ord. Så bör vi alla tänka mycket oftare! Tack för din blogg också som jag alltid ser fram emot att läsa varje dag!
  Hoppas du får en fin lördag trots att den började med tårar.
  Kram från Malin

  1. Hej Malin. Ja ibland är det svårt att se den där meningen med allt som händer för jag kan inte se någon mening med oerhört tragiska händelser. Men visst, sen får man försöka att hitta det positiva så gott det går ändå för livet fortsätter ju trots allt.
   Tårar är nyttiga ibland och nu är de tillfälligt utrensade. Ikväll blir det melodifestival. Yiiha.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.